zondag 18 februari 2018

Warmest wishes

Hallo allemaal,

Daar was ik nog een keer, voorlopig de laatste denk ik want ik ben volgende week best druk! Twee dagen gewoon werken, dan nog twee dagen op de Knotsgekke Kaarten dagen werken, dan een dagje vrij en dan nog een workshop voor een kinderfeestje, dus denk dat er weinig geknutseld zal worden volgende week. Ik ging aan de slag met de schets van My Favorite Things van deze week.


Ik maakte eerst een strip met Copic papier en kleurde schetste er een raam mee. Plakte dit op elkaar en stanste het uit met een rechthoek uit blueprint 29. Vervolgens kleurde ik de ramen in met mijn copic markers en tekende met een witte gelpen sneeuwvlokken. Ik stempelde de hond en de muts, kleurde deze in plakte ze op elkaar en knipte het geheel uit. Ik wilde hem eigenlijk laten "hangen" maar vond dat toch niet wat dus tekende ik zelf een leunstoel en kleurde deze in, toen kreeg ik het idee om ook aan de binnenkant wat te kleuren en zo ging ik aan de slag met de binnenkant.


Gebruikte Materialen: Neenah solar white cardstock, Copic Markers, Snow Globe Sentiments, Ski-sons greetings, lucky dog, blueprint 29.


Ik vond het wel grappig als zijn vriendje buiten aan het spelen zou zijn en maakte een zelfde soort achtergrond alleen ditmaal buiten. Ook stempelde ik de tekst op het geheel. Stanste alles weer uit met de rechthoek en plakte het op de kaart.

Gebruikte Copic Markers:

Lucht - B99, B97, B95 en een witte gelpen
Sneeuw en ramen - C3, C1, 0
Honden - E57, E55, E53, E29, E37, E35
Rood - E29, E27, E24
Blauw - B06, B04, B02
Groen - YG17, YG13, YG11

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Creative Olympics, event # 2

7 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk en origineel kaartje! Enig! Tof, die buiten en binnenkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig leuk kaartje Marieke! Wat knap dat je zelf die leunstoel erbij getekend hebt. En ook de binnenkant is een feestje, gaaf gedaan! Komende week klinkt druk maar gezellig, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Darling design, Marieke. I love it! Thanks for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awww...such a cute card!
  Thanks for playing at the ABC Christmas Challenge!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen