zondag 4 februari 2018

Gastdesigner Dutch Card Lovers

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik de eer om gastdesigner te mogen zijn voor het Dutch Card Lovers blog. Daar start vandaag ook een challenge met de uitdaging om een kaart te maken met een met een leuke vouw techniek. Je kan bv. denken aan een kaart met een flap, een trifold kaart, een waterfall kaart een stepper kaart, Z-fold kaart enz. 

Gebruikte producten - From the herd, happy hippos stempelset, Dutch doobadoo fold card art (470.713.625), die namics cloud nine, die namics rolling hills, mini clouds stencil, salty ocean/ mowed lawn en twisted citron distress inkt.


Op wit cardstock nam ik de mal over van dutch doobadoo en knipte deze uit. Op nog een stuk wit cardstock nam ik ik de binnenzijde van de mal over voor de binnenstukken van de kaart. Op de binnenstukken maakte ik de wolken met het stencil en salty ocean distress inkt. Op een stuk papier maakte ik het grass met de twee kleuren distress inkt, spoot er wat water op zodat hij wat vlekkeriger werd en stanste het uit met de rolling hills stans, deze gebruikte ik nogmaals dit keer voor het hekwerk. Ik maakte het passend en plakte ze op de binnen stukken van de kaart. Ik stanste wat losse wolken en plakte deze op met 3-d tape.


Ik stempelde de dieren, de bak, het hooi en de ballonnen op mijn copic papier en kleurde deze in met copics. Ik stanste daarna alles uit met de bijbehorende stansen van de set en plakte deze met tape of 3-d tape op de kaart. Als laatste stempelde ik de tekst op de kaart.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke


Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
Simon Says Wednesday challenge - Anyting Goes10 opmerkingen:

 1. Geweldig leuke kaart!!!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige kaart. Echt heel leuk. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een geweldige kaart ! supermooi gemaakt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, deze is leuk!! Mooi tafereeltje heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ontzettend leuk gedaan, origineel model, en al die diertjes...ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig tafereel zo op deze kaart! Een heel mooi en inspirerend voorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Er lijkt bij jou kaart geen einde te komen aan al het leuks. Steeds weer een flapje waar dan weer iets anders te zien is. Gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een super leuk voorbeeldkaartje heb je als gastdesigner gemaakt Marieke...zo een mooi tafereeltje met al die diertjes erop...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Adorable card! Such a fabulous design! Great work!!

  Thank you very much for joining us this week at the Simon Says Stamp Wednesday Challenge Blog!

  hugs...
  Melissa

  BeantwoordenVerwijderen