vrijdag 5 januari 2018

Guest designer Let's Craft and Create

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje dat ik maakte als gastdesigner voor de Let's Craft and Create Challenge, daar werd ik nogmaals winner en mocht dus nog een keer gastdesigner zijn. Het thema is Love met de optie anything goes. Ik ging weer aan de slag met de My Favorite Things producten.

Ik maakte dit keer een slider kaart, eerst stempelde ik alle afbeeldingen en daarna kleurde ik ze in met Copics. Ik knipte ze met een wit randje uit. Met copic papier stanste ik twee keer de rechthoek van blueprint 15 uit een stanste ik nog de gleuf en de vorm uit de surf en turf set.


 Op de andere maakte ik met het wolken stencil en distress inkt de wolken. Ik maakte op het rechthoek met de gleuf een "ijsscene" , stempelde de tekststempel en plakte het daarna op met 2 lagen 3-d tape op de andere rechthoek. Ik plakte het huisje op en stempelde de harten deze kleurde ik nog in met Copics. Ik plakte de konijntje op en onder het konijntje met het turquoise jasje maakte ik een slider element. Ik ewerkte de ballen en de hartjes met Glossy accent en plakte het geheel op een dubbele witte rechthoekige kaart. 

Mocht je nu ook eens zo'n kaart willen maken en in de buurt van Apeldoorn wonen, op 13 januari geef ik een miniworkshop en kun je hem voor 5 euro bij Scrap & Co komen maken. Er zijn Zigg markers beschikbaar om te kleuren maar mocht je liever je eigen kleurmediums gebruiken ben je vrij om ze mee te nemen! 


Als voorbeeld maakte ik het kaartje nog twee keer, eenmaal met de Zigg markers (de linkerfoto) en eenmaal met Polychromos potloden van Faber Castell. Ze zijn niet zo goed gelukt als de Copic versie maar het was voor mij bij beide de eerste keer dat ik ze gebruikte!

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee bij:
Craftliners challenge - alles mag

6 opmerkingen: