vrijdag 26 januari 2018

Congratulations, on your (really tiny) really big news.

Hallo allemaal/ Hello everybody,

Vandaag een kaartje dat ik maakte naar aanleiding van de schets challenge van My Favorite Things, ditmaal maakte ik een zwangerschap kaart van voor vrienden van ons die in verwachting zijn van hun eerste kindje. 


De basis is een dubbele kraft kaart van 10 x 13,2. Daarop met 3-d tape een wit rechthoek gestanst met de rechthoek uit blueprint 29. Met twee cirkel stansen maakte ik het frame van kraftpapier en plakte dit op de kaart met dikker 3-d tape dan de rest. uit designpapier stanste ik de romper en uit kraft het hangertje. Ik maakte dit aan elkaar vast en plakte het met 3-d tape op de kaart.


Uit groen cardstock stanste ik drie keer het hartje uit dezelfde set en eenmaal de ster. Ik stanste van wit cardstock de slanted sentiment die en stempelde de tekst congratulations uit de essential sentiment set en knipte de banner wat korter. Ik plakte alles op de kaart en met mijn stempel tool stempelde ik de rest van de tekst uit de welcome baby set.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Time Out challenge: Gift and celebrate 
My favorite Things: sketch challenge 

7 opmerkingen:

 1. Super lief CAS kaartje. My favourite things heeft veel leuke spulletjes!

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje. Zo`n leuke opzet. Deze kaart heeft ook niet meer nodig. Toch knap om het zo te bedenken. Vinden jouw vrienden vast heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig babykaartje voor je vrienden! Dat rompertje, zo leuk. En de kleuren zijn super bij elkaar, lief en toch een beetje stoer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super cute CAS card, luv the design! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a super sweet sentiment! I love the colors of your baby card too, this would work for either boy or a girl and I think that's wonderful in a baby card. Wonderful CAS layout too. Thanks for joining us at TIME OUT!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a sweet card and love the CAS design. The lime green really pops against the white and kraft and that little onesie is super cute. So glad you shared this with us at TIME OUT!

  BeantwoordenVerwijderen