maandag 1 januari 2018

Gastdesigner facebook challenge T' scraphuis

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik iedereen een ontzettend goed, gelukkig, creatief en bovenal gezond 2018 wensen!

In November won ik de Facebook challenge bij t' Scraphuis en Jolanda benaderde mij of ik in januari voor haar gastdesigner wilde zijn. Dit vind ik altijd leuk om te doen en zo ging ik aan de slag met het Thema van deze maand namelijk "Winter" 

Ik gebruikte; Neenah solar white cardstock, kraft cardstock, You make my heart melt stempelset (MFT), Dutch Doobadoo card art mal winter (470.713.642), zwart cardstock, Copics, twine en wit embossingpoeder.


Ik knipte met de mal uit kraftpapier de tekst "Winter" Vervolgens trok ik de losse binnen letters over op Neenah solar white and maakte met mijn copics en de bomen stempels de achtergrond en kleurde deze in met mijn Copics. Daarna sneed en knipte ik de letters uit en plakte deze op de kraft basis.


Ik stempelde beide konijnen en twee vogeltjes uit de stempelset en kleurde deze allemaal in met Copics. Ik had de stansset nog liggen voor de workshop dus ik gebruikte lekker makkelijk de stansset om de dieren uit te stansen. Op zwart cardstock stempelde en heat emboste ik alleen de tekst "greetings" en knipte dit uit. Ik maakte er wat twine aan en plakte het achter het vogeltje als een soort van vlag/banner.


Op de jassen van beide konijnen deed ik wat liqued applicator en maakte dit warm met de heattool zodat het lekker fluft. Ik plakte alle dieren met 3-d tape op de kaart. De ballen op de bomen bewerkte ik met glossy accent.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

5 opmerkingen:

 1. Leuke kaart Marieke. Ik vind die vogeltjes ook zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook een heel gelukkig en goed 2018! Je bent het jaar goed beginnen met deze mooie creatie, winter en lieve konijnen en birdies van MFT. Enig! Fijne dag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke creatie heb je hier neergepoot ! heel erg mooi gemaakt
  een heel erg fijn, creatief en gezond 2018 gewenst,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.
  Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.
  หนังเพลง

  BeantwoordenVerwijderen