zondag 23 april 2017

Tegoedbon

Hallo allemaal,

Mijn moeder gaat in mei trouwen en vroeg mij een kaartje te maken voor een vriendin die haar bruidsboeket gaat maken. Mijn moeder was hier dit weekend en snuffelde even op mijn hobbykamer wat ze dan wilde dat ik maakte en zo ontstond deze theepot.


De basis heb ik geknipt met de shape art mal Theepot (470.713.500) uit wit cardstock. Daarna de binnenkant twee keer geknipt voor de voorzijde als de achterzijde van designpapier (6011/0316) van Noor! Design. Het plaatje komt uit een knipvel (KV160301) van Syta van Gelderen , deze uitgeknipt en dezelfde cirkelstans gebruikt om van wit cardstock de cirkel van Crealies te stansen. Deze op elkaar geplakt. 


Zowel boven als onder een bloementoef gemaakt. Ik heb van groen cardstock acht maal het blaadje (CR1358) gestanst. van wit cardstock drie keer de tekst thanks gestanst en deze op elkaar geplakt op het zo wat dimensie te geven. De ster stans (LR0185) van Marianne Design van wit cardstock gestanst en dit onder de afbeelding geplakt.


De vlinder (LR0357) heb ik vier keer gestanst twee keer uit designpapier en twee keer uit wit cardstock, deze op het lijfje op elkaar geplakt en in het midden er twee plakparels erop geplakt. Een vlinder op de voorzijde en op de achterzijde geplakt.


Achterop heb ik het tekstlabel (CR1395) gestanst en daarop de teksten (CS0972) tegoedbon en voor een lekker lunch gestempeld met versafine inkt. Rechts een bloementoef met de blaadjes en links onder de vlinder. 

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Marianne Design Diva's: Alles Mag.
AnMacreatief: Voorjaar, lente, pasen.
Craftaddiction: Vlinders.
Simons Says stamp: Flowers.
Ribbon Girls: Use any image challenge.
Deep Ocean Challenge: Spring.

Fijne avond allemaal!

Liefs,
Marieke

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke en attente kaart heb je gemaakt Marieke. Dat hij past bij het bedankje wordt duidelijk als je de achterkant ziet. Leuk dat je je moeder zo kunt helpen aan een toepasselijke originele kaart.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dit er mooi uit Marieke, leuk dat je dit voor je moeder mocht maken.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuk en origineel!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig gemaakt Marieke.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So pretty! Love the image and the beautiful flowers.
  Thanks for sharing with us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwwww die is mooi zeg! Dank je wel voor je deelname aan onze Craft Addiction Challenge en succes! Lieve groetjes, chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie creatie, gezellig dat je meedoet bij anmacreatief. Groetjes helen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nice work. Thanks so much for joining in with us at Marianne design Divas
  Hugs Julie P

  BeantwoordenVerwijderen