zondag 30 april 2017

Sneeuwwitje en twee dwergen ;)

Hallo allemaal,

Ik geloof dat ik in een "scenery fase" zit... Gisteren maakte ik een scene met dit keer in de hoofdrol Sneeuwwitje en twee dwergen, kun jij raden welke twee het zijn? 


De basis is wederom de Dutch Doobadoo Foldcard art mal (470.713.315). De middelste stukken geknipt en met een hout enbossingsfolder van We are Memory keepers ge-embost. Van bruin cardstock het raam van Dutch Doobadoo shape art raam (470.713.300) geknipt en het middenraster er ditmaal uit gelaten. Ook dit bewerkt met de hout embossingsfolder. In de deuren twee rode splitpennen met daaraan blauw/wit twine.


Dit is het aanzicht van de kaart wanneer de "luiken" open zijn. Ik heb op copic papier eerst een laag Forest moss distress inkt aangebracht en daarna met YG17 en YG13 het gras gekleurd. Vervolgens drie keer gestanst met de gras stans (CR1355) van Marianne Design en één keer met de paddenstoelen (6002/0317) stans van Noor Design. Het gras van de paddenstoelen uitgeknipt en nog twee keer gestanst een keer in het wit en een keer in het rood, de hoedjes uit het rode cardstock geknipt en alles op het witte cardstock geplakt. Het witte cardstock wat aangetipt met Copics. (W5, W3, W1). Met liquid applicator de stippen op de paddenstoel aangebracht.


De  stempel Snow White van Kraftin Kimmie gestempeld met Memento Tuxedo Black en daarna ingekleurd met Copics, Met een witte gelpen hier en daar wat accenten aangebracht. De tekst komt bij de set deze heb ik gestempeld met Versafine zwarte inkt. Het geheel uitgesneden en achter het raam geplakt. De slak en het eekhoorntje uit de stempelset Whimsical Gnomes gestempeld en ingekleurd met copics. Daarna op een wit randje na uitgeknipt en met 3-d tape en lijm op de basis geplakt.


Op het rechter luikje heb ik twee paddenstoelen en een kabouter uit de Whimsical Gnomes set van Kraftin Kimmie gestempeld en ingekleurd met Copics, ook hier op de paddenstoelen liquid applicator aangebracht. Het vogeltje komt uit de set Hoppy Friends van Kraftin Kimmie, ook deze gestempeld en ingekleurd met Copics. Alles op een wit randje na uitgeknipt en met 3-d tape of lijm op de kaart geplakt. 


Op het linker luikje een paddestoel, kabouter, eekhoorn en de boomstronk uit de Whimsical Gnomes set gestempeld en ingekleurd met Copics. Het bijtje komt weer uit de Hoppy Friends set en ook deze gestempeld en ingekleurd met Copics. Net als aan de rechterzijde alles op een wit randje na uitgeknipt en met lijn en of 3-d tape op de kaart geplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Kraftin Kimmie: Wonderfull Wednesday.
All Sorts Challenge: Embossing.
Simon Says Wednesday Challenge: Anything Goes.
Stamping Sensations: Anything Goes.
Fussy and Fancy: Anything Goes.
Aud Sentiment Challenge: Use a rubber of clear sentiment stamp (Kraftin Kimmie, Snow White).
Penny Black and more: Spring.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje. Ik vind de kabouters echt super gaaf! Mooi ingekleurd.

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart! Mooie scene en mooi ingekleurd.
  Wat leuk dat embossing erbij.
  Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van Stamping Sensations.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fabulous creation, a wonderful scene for your stamped images! Thanks for sharing with us at Aud Sentiments and hope to see you again soon.
  Hugs, Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aww this is so sweet - and such a great design layout too!

  Thanks for joining in our Stamp your Sentiment challenge at Aud sentiments,

  Hugz Tinz

  BeantwoordenVerwijderen
 5. It's a really pretty creation and such a lovely shape, many thanks for sharing with us at Stamping Sensations and Penny Black and More challenge.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A lovely creation! Thank you so much for sharing at Fussy & Fancy and good luck with the Challenge. Judy DT x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lovely card, a beautiful scene well put together.
  Thank you for sharing at Penny Black & More 'Spring' challenge and good luck x Susan x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a brilliant scene you've made, love those Dwarfs.
  Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
  Luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanks for joining us at allsorts Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen