woensdag 22 april 2015

I love the Birthday Girl

Hoi Allemaal,

Vandaag een kaartje waar ik zelf erg blij mee ben! Ik heb echt gestoeid met de kleuren en ik wilde hoe dan ook slagen. Rood is echt niet mijn ding! Dus alles met rood vindt ik lastig, nu hebben ze bij de Ribbon girl een challenge om de kleuren van je Nationale vlag te gebruiken dat is al een uitdaging op zich maar ja zoals jullie waarschijnlijk weten zit er in onze vlag rood.... gecombineerd met wit en koningsblauw is dat best een leuke uitdaging, echt de moeite waard om eens te proberen.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's; Ribbon girls; Use the colours from your national flag (red, white and blue). Kit and clowder; Flowers. Loves Rubberstamps; Use flowers. Stamp and create; Anything Goes. Magnolia-licious; Spring into april (in april we celebrate our monarchie with kingsday). Inky Chicks; Stitching faux or real. Papertake weekly; Cute as a button. The Paper Shelter; It's a Celebration. Fab 'n' Funky; Lace. Love to Scrap!; Anything Goes.De basis is een witte vierkante kaart van 14 x 14 met daarop rood cardstock gemat van 13,7 x 13,7 met daarop designpapier (Maya design) van 13,4 x 13,4. Alles bewerkt met distress inkt. En het designpapier voorzien van een blauw stikrandje. Ik heb twee vierkanten gesneden van wit cardstock van 11, 3 x 11,3 en twee keer designpapier van 11 x 11. Het hartjes papier voorzien van een blauwe stikrand en het blauwe designpapier voorzien van een witte stikrand. Ook hier beide weer voorzien van een randje distress inkt. In het midden kant en een blauw lint, Ik heb een bloementoef links beneden en daarin twee pennen. Ik heb de blauwe parel zelf gekleurd met mijn copics, zo handig hoef je niet alle kleuren parels aan te schaffen en je hebt altijd matchende parels. Verder zes witte plakparels opgeplakt. Rechts bovenin de banner die van Noor! design gebruikt twee keer gestanst één keer in het wit en één keer in het rood en deze verschoven op elkaar gemat. Een bijpassende stempel gebruikt en ook dit weer bewerkt met distress inkt.Gebruikte copics;
Huid; E000, E00, E21, E11, E04, R20 (lippen, wangen), R24 (lippen).
Ogen; B02, B05.
Haar; E33, E35, E37.
Schoenen, jurk, tas en bloemen; B69, B66, B63, B60. R59, R29, R24. E40, E41, E42, E43.
Sokken en grondschaduw; C1, C3, C5.
Achtergrond; W3, W1, W0, W00.

Ik heb een digi stempel gebruikt van Saturated Canary genaamd; Violet Vintage. Ingekleurd met copics. Daarna uitgesneden op 10,7 x 8. Ik heb met de kerststempels (LOL) van Marianne design de stempels gestempeld met twee kleuren distess inkt en het randje van de afbeelding voorzien van een distress laagje. Vervolgens opgeplakt met 3-d tape.Ditmaal ook de binnenkant gedaan zodat de kaart stabiel bleef, hij is wel wat zwaar geworden door al dat papier dat de binnenkant echt nodig was om hem stabiel te houden. Dezelfde layout gebruikt alleen niet de vierkanten toegevoegd.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

16 opmerkingen:

 1. Mooi van buiten én van binnen...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous card Marieke, pretty image, beautifully coloured, great paper choice too, thanks for playing along at The Paper Shelter Celebration challenge, good luck, hugs, Colette xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart! Je hebt het rood hartstikke leuk verwerkt zo ;) En ik herken alle kleuren uit onze vlag hihi. Ik vind het een heel leuke touch dat je de kleuren ook in de jurk terug hebt laten komen :) Het model is ook geweldig!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk stempeltje, mooi kaartje Marieke.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig istie geworden, zeker met zo'n binnenkant...het lieve plaatje heb je supermooi ingekleurd!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Such a great design Marieke, love the image and your fabulous colouring!
  hugs Jacee
  Simply Paper Card Design

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marieke
  Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt, zo mooi gekleurd, jij bent al in de stemming voor Koningsdag met het rood/wit/blauw.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is gorgeous thanks for joining in with our Lace challenge xx Jan Fab n Funky DT

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kaart heb je ervan gemaakt ook al is rood niet je lievelingskleur. Onze vlagkleuren zorgen wel voor een frisse kaart, de stempel is prachtig ingekleurd.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful!!! Thank you for joining us at Love to Scrap, good luck!!! Amy DT

  BeantwoordenVerwijderen
 11. SUPER card!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Thanks for joining us at Love To Scrap!
  Hugs,
  Cristina :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. A pretty card. Thanks you for joining in with the Ribbon Girl April Colour Challenge, best of luck! Mary x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gorgeous card, fabulous image and pretty lace...Thanks for playing along with us at Fab'n'Funky this week.
  Wendy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. This is so adorable. Thanks for playing with us over at Loves Rubberstamps!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. What a sweet card! Love the layers in your design. Thanks for joining us at Love to Scrap Chalenge Blog! Best of luck with your entry!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lovely card! My favorite colors !! Beautiful coloring and sweet details !!

  Thank you for participating in The Paper Shelter Challenge this week!
  Good luck!

  Hug Lena

  BeantwoordenVerwijderen