zaterdag 6 september 2014

Duo vorm

Hoi Allemaal,

Ten eerste wil ik Jolanda en Mandy welkom heten op mijn blog, bedankt voor het volgen!

Gisteren heb ik met mijn kaartjes op een benefietavond gestaan. Helaas was de verkoop niet heel groot en heeft het niet veel geld opgeleverd voor het goede doel. Op 26 september hebben we nog een benefietavond voor de boeg en dan in Zwolle, mocht je in de buurt wonen en zin hebben om te komen, het wordt gegeven in de Vrolijkheid, Oude Meppelerweg 3 in Zwolle. Voor meer informatie over het goede doel kijk op: http://www.fulfillmydreams.net/kabisa/Vandaag een heerlijke middag vrij in het verder overvolle weekend, dus toch maar even een kaartje maken, nou ja twee in dit geval want ik heb eigenlijk twee kaarten gemaakt in dezelfde stijl en zelfde kleur.

Met dit kaartje(s) wil ik graag meedoen bij de volgende challenge's; Winter Wonderland; Scandinavian Style. Christmas Cards All Year Round; Craft or Cream as the head colour.


Beide kaarten hebben een basis van kraftpapier van 10 x 13,5. Daarop designpapier (Kruidvat) gemat van 5 x 13,5. Onder het designpapier een wit randje met sterren die ik heb gemaakt met een randpons. Op de bovenste kaart heb ik met de ster stans van sizzix van wit papier de ster gestanst. Met een ronde cirkel stans het rode rondje en met een pons het witte rondje. Op het witte rondje met rode inkt het sterretje gestempeld. Met bruine inkt heb ik de tekst gestempeld. beide stempels komen van de Kruidvat. Op de kaart onder heb ik met de middelste ster stans van Joy! Craft gestanst van rood papier en er een witte brad door heen gedaan. Ook de tekst gestempeld met bruine inkt.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Winter Wonderland; Scandinavian Style. Christmas cards All Year Round; September Challenge.

Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

 1. Wat lief Marieke dat je mij nog zo officieel welkom heet. Maar wat jammer dat er weinig animo was op de benefiet avond....Hopelijk de volgende keer beter! Ik zal voor je duimen! En dan nog eventjes over je kerstkaartjes..Wauw wat zijn ze mooi! Prachtig zo in combinatie met kraft :) ik hou ervan!

  Fijn weekend en
  Lieve groetjes. Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marieke, wonderful cards, love the Scandi look with the red and white and it looks so good with kraft card.
  Thanks for joining in at CCAYR and good luck with the challenge, Kate x

  BeantwoordenVerwijderen