vrijdag 12 september 2014

To Cute!

Hoi Allemaal,

Ik was gisteren aan het surfen op blogland en kwam een ontzettend leuke digi tegen ik moest meteen aan mijn nichtje denken die over twee weken jarig is. Ik wist vrijwel meteen wat ik wilde, gisteren de digi gekocht en meteen ingekleurd. Vandaag heb ik er een kaartje van gemaakt. Ik ben er erg blij mee en ik denk mijn nichtje ook!

Met de kaart wil ik meedoen met de volgende challenge's; De Creatieve Zebra; Maak een kaart voor een kind. Loves Rubberstamps; Glitter and Sparkle. The Crafter's Cafe; Card for a Child. Crafting From the Heart; Anything Goes. Kleuren met Potloden; Géén vierkante kaart. Hobbyhome; Gebruik bloemen op je kaart. Cute Card Thursday; To Cute! Fab 'n' Funky; Cute as a button. Crafty Little Fairies; Sparkle and Bling. Scr@p - Cards; Inspiratie foto. Sister Act; Anything goes. The Ribbon Girl; Add a ribbon.

Dit is mijn kaart geworden:Het is een witte basiskaart die ik heb gemaakt met de shape art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb van kraftpapier de één na grootste maat uitgeknipt. Daarna van Designpapier één slagje kleiner. Ik heb van kraftpapier een vierkant gesneden van 11 x 11 en daarop designpapier van 10,5 x 10,5. Ik heb alle randen behalve van de witte basiskaart bewerkt met een paperdistresser. In het midden heb ik wat jutte lint gedaan en daarop een roze lintje met de tekst lief! volgens mij heb ik het lint ooit een keer bij de Hema gehaald. Links onder en rechts boven heb ik een blauwe en roze glitterparel en van roze glitterpapier heb ik de vlinders geponst.


Ik heb een digi stempel van Mo Manning gebruikt genaamd; Please. Ik heb haar ingekleurd met derwent potloden en daarna verwerkt met doezelaars en reukloze terpentine. Op het kroontje heb ik wat blauwe glitterlijm aangebracht. Ik heb de afbeelding uitgesneden en gemat op kraftpapier beide heb ik weer bewerkt met een paperdistresser.Ik heb een digi stempel gebruikt die ik heb gevonden op pintrest. Deze uitgestanst met een cirkel stans, boven en onder de tekst wat glitter plakparels. Vervolgens rondom wat roosjes en knopen toegevoegd. Ook heb ik twee hartjespennen (weet niet het juiste woord) toegevoegd.Bovenin eigenlijk het zelfde gedaan. Door de "getekende" knopen heb ik wat jutte lint gedaan. De knopen en de "hartjespennen" komen van de Xenos.

Met deze kaart wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; De Creatieve Zebra; Challenge 13. Loves Rubberstamps; Challenge # 120. The Crafter's Cafe; Challenge # 81. Crafting From The Heart; Challenge 35. Kleuren met potloden; Challenge 18. Hobbyhome - hobbyartiekelen; Challenge nr 13. Cute Card Thursday; Challenge 138. Fab 'n' Funky; Challenge #228. Crafty Little Fairies; September Challenge. Scr@p - Cards; Challenge # 66. Sister Act; Challenge # 74. The Ribbon Girl; Add a Ribbon.

Liefs,
Marieke

13 opmerkingen:


 1. Wat een prachtig kaartje, met een heel leuk stempeltje en bloemen
  Leuk dat je mee doet met de challenge bij Scrapcards challenge blog
  Groetjes DT Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a Fabulous Design! Thank You so much for joining us here at Loves Rubber Stamps! Your creation is amazing and I wish you luch and send you hugs, DT, Dangina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marieke,
  Wat een hele mooie en vrolijk kaartje heb je gemaakt voor je nichtje en idd. een gave digi! Heel leuk dat je mee doe met de challenge van Scr@p-Cards en je hebt de kleuren kaart prachtig in afgezwakte vorm gebruikt! Groetjed DT lid Gerie Ik ga ook gelijk volger worden van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marieke,
  wat een heel mooi en vrolijk kaartje heb je voor je nichtje gemaakt lief stempeltje heb je gebruikt
  heel fijn dat je mee doet aan de scr@p-cards challenge
  fijn weekend lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Marieke,
  was nog vergeten te vertellen dat ik ook volger geworden ben van je mooie blog
  liefs Martine DT -team lid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful card. I like how you placed buttons among the flowers.
  Thanks for joining us at Fab'n'Funky this week. Pat K x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beautiful project! Thanks for joining us at Crafting from the Heart this week - good luck

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk kaartje Marieke.
  Geweldige digi ook.

  Groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kaart, alle kleuren passen ook heel goed bij elkaar. En die digi blijft heel grappig.
  De opdracht van de kinderkaart heb je goed gevolgd.
  Bedankt voor je deelname aan de challenge bij De Creatieve Zebra.

  groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. A delightful design and such beautiful embellishment with all those pretty flowers and buttons :-)
  Thanks for sharing with us at Crafty Little Fairies!
  Kat x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kaart!
  Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Kleuren met Potloden.
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig kaartje, dank je dat je mee doet met de challenge van Kleuren met potloden

  Groetjes Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een dot van een kaart Marieke...
  Gezellig dat je meedoet aan de challenge bij Kleuren met Potloden en veel succes.
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen