zaterdag 2 april 2022

Studio Light - Hello Honey

Hallo Allemaal,

Hier is mijn wekelijkse post voor Studiolight weer. Deze keer maakte ik een voorjaarskaartje met de SS Beer en Bijen. I'm back with my weekly post for Studiolight. This time around I made a spring card using the SS Bear and Bees. 
Startte met het maken van de achtergrond. Op een stuk aquarel papier en inktblende de kleuren Peacock Feathers, Cracked Pistashio en Scattered Straw. Spetterde wat water en  stanste het uit met de SL-SS-CD167. 

Started with making my background. On some watercolor paper I inkblended Peacock Feathers, Cracked Pistashio and Scattered Straw. Splattered some water and die cut the panel using SL-SS-CD167.
Stanste het gras uit groen cardstock en inktblende het met Peeled Paint. Stempelde alle afbeeldingen, kleurde ze in en stanste ze uit met de bijpassende stansen. Plakte alle losse onderdelen op de kaart.

Die cut the grass, inkblended it with Peeled Paint. Stamped all the images, colored them using my Copics and die cut them using the matching dies. Glued all the seperate parts onto the card.
Heat emboste de teksten op zwart cardstock en knipte ze uit met mijn schaar, plakte ze op de kaart met de bijen. Werkte de kaart af door wat wink of stella op de vleugels. Heat set the sentiments on some black cardstock and cut them with my sciccors added the sentiments and bees on the card. Finished of the card adding some wink of stella onto the wings.

Gebruikte Copic kleuren:
Beer - E59, E57, E55, E53, E51, E50
Bijen + Muts - N8, N6, N4; Y17, Y15, Y13, Y11
Bloemen - RV17, RV14, RV13, RV11; Y17, Y15, Y13
Honing - YR27, YR24,Y23, Y21
Wit - C5, C3, C1, C00, 0
Green - YG67, YG63, YG03
Takken - E37, E35, E33

Heb een heerlijke dag!
Groet, Marieke

Stempels: SS SCD37, SS Stamp215
Stansen: SS SCD37, SS CD167
Inkt: Peacock Feathers/ Cracked Pistashio, Scattered Straw and Peeled Paint Distress inkt, Memento Tuxedo Black, Tsukineko Versamark.
Papier: Smooth White
Extra: Wit embossing poeder, witte gelpen, wink of stella clear

2 opmerkingen: