maandag 30 september 2019

Have a frightfully sweet Halloween.

Hallo allemaal,

Ik kom wat langzaam op gang na mijn vakantie in de knutselcategorie. Deze week sta ik een week met Scrap & Co in Leipzig op een hobbybeurs en zal er weer een week niet geknutseld worden. Niet heel handig aangezien ik nog wel wat projecten heb te gaan voor mijn Design teams. Dat mocht echter de pret niet drukken want mijn CAS kaart die ik maakte voor de Superstar Challenge is uitgekozen als winnaar in die categorie! Super blij mee! Had je hem nog niet gezien kun je hem hier vinden.


Terug naar de kaart van vandaag. Om maar bij de My Favorite Things categorie te blijven ging ik gisteren aan de slag met de schets challenge. Ik vond het een hele uitdaging omdat het schuine gedeelte erg aanwezig was. Na veel denken en wat proberen is dit de uitkomst.

Met Distress inkt maakte ik de paarse achtergrond en heat emboste hier de tekst op. Aan de onderzijde een stuk zwart cardstock met een strookje designpapier. 


Stempelde de dieren en kleurde ze in met mijn Copic markers. Stanste ze uit en plakte ze op een cirkel van vellum. Om de schets te volgen plakte ik wat enamel dots op de kaart.

Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met de kaart doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge

Stempel: Frightfully Sweet
Stansen: Frightfully Sweet, Stitched Circle stax
Inkt: Black Soot, Wilted Violet, Shaded Lilac Distress ink, Memento Tuxedo Black, Tsukineko Versamark
Papier: Black & white striped paperpack, Black Licorice, Vellum
Extra: Black acrylic paint marker, Rainbow Dots (Kraftin' Kimmie)

2 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje!
  Mooi gemaakte achtergrond.De Halloween diertjes zijn super schattig eng, hahaha.
  Fijne dag en succes met de hobbybeurs!
  Groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Terecht dat je met je CAS kaart gewonnen had Marieke, wat een beauty!! Dit is ook al zo een leukerd, ik verstuur nooit Halloween kaarten maar vind ze wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen