zondag 3 december 2017

Celebrate, yay you

Hallo allemaal/ hello everybody

 Van het weekend ging ik weer aan de slag met de schets en kleuren challenge van deze week van My Favorite Things, dit keer geen gekleurde stempels maar eens een uit probeersel. 


De basis is een dubbele rechthoekige blauwe kaart van 13,5 x 10,5. Op wit stempel papier heb ik met versamark inkt de simpel cirkel background stempel van MFT gestempeld en daarna geheat embost met witte embossingpoeder. Ik heb het daarna ingekleurd met de kleuren, carved pumpkin, peacock feathers, faded jeans en mustard seed distress inkt. Het idee om het zo in te kleuren heb ik gezien bij een van de kaarten van Karolyn.


Daarna pakte ik nog een stuk wit stempelpapier en stanste daar de halve cirkel vorm uit met de stitched basic edges. Dit deed ik ook met het blauwe cardstock. Ik plakte ze iets verschoven over elkaar en plakte het geheel op elkaar en stanste het uit met een rechthoekige stans uit blueprint 27. De tekst Celebrate stanste ik vier keer uit het blauwe cardstock en plakte dit op elkaar. De tekst uit de essential sentiments set stempelde ik met versamark inkt en heb ik daarna met wit embossingspoeder geheat embost. Met 3-d tape op de tekst geplakt. Wat enemal dots om het geheel af te maken.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
AnMa creatief: Alles mag

6 opmerkingen:

 1. Erg leuk en vrolijk kaartje!! Mooie kleurtjes samen. Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf idee, om zo de achtergrondstempel ook te gebruiken! Vroeger wist ik niet goed wat ik met die dingen moest, maar nu gebruik ik ze maar al te graag. Je kaartje is enig, leuk, al die felle kleuren! Gezellige zondag verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Marieke met een super leuke tekststans erop...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, wat vind ik dit een mooie kaart! Mooie achtergrond heb je gemaakt!
  Dank-je-wel voor het meedoen aan de DECEMBERchallenge bij AnMaCreatief!
  Groetjes van Adriana

  BeantwoordenVerwijderen