maandag 12 juni 2017

Kraftin Kimmie guest contest.

Hallo allemaal,

Gisteren startte er weer een nieuwe guest contest en ik dacht laat ik het maar weer eens proberen ;). Ik ging er vandaag meteen mee aan de slag want ik mag deze week alle dagen werken! Dus de tijd die ik heb maar goed besteden in mijn hobby zodat ik ook nog wat aan ontspanning toe kom.



Ditmaal misschien iets anders dan wat jullie van me gewend zijn (of ook weer niet...). De basis is een shape art mal van Dutch Doobadoo (470.713.612) van kraft papier. Deze heb ik iets aangepast ik heb in het midden tussen het dak een stuk gemaakt van 2 cm en onderkant ook een stuk van 2 cm met daaraan nog een plakrand. Vervolgens heb ik zowel de voor als achterzijde open gesneden zodat het een open schuur werd. Ik heb de achtergrond gemaakt met distress inkt en een witte gelpen. De ster komt uit de stempelset daar later meer over. De achtergrond heb ik passend geknipt en achter het huis geplakt. De voorkant van designpapier geknipt en en op de basis geplakt.



Ik heb drie stroken copics papier gepakt en daar "hooi" op gekleurd met drie copics, daarna uitgestanst met de gras stans van Marianne Design en deze drie keer opgeplakt. Omdat ik er 2 cm tussen heb gelaten is het een shadowbox geworden en heb ik dus verschillende lagen aangebracht. Ik heb alle karakters uit de stempelset Christmas Blessings gestempeld, ingekleurd met copics en op een wit randje na uit gknipt en op de verschillende lagen geplakt. De tekst gestempeld en er een banner van gemaakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Kraftin Kimmie: Kraftin Kimmie contest
Kraftin Kimmie: Anything Goes.
ABC Christmas Challenge: L is for Love and M is for more then 1
Crafty Hazelnut Christmas challenge: Anything goes.
Sparkles Christmas challenge: Non traditional colors.
Christmas Cards all year round: A project with a house or a cabin.

Fijne avond allemaal!

Liefs,
Marieke

12 opmerkingen:

  1. This is just the cutest card ever and just perfect for our challenge over at Sparkles Christmas Challenge "None traditional colours" good luck and hope to see you again next time Dt Member Sandra H xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende creatie, echt heel erg mooi en leuk gedaan. Slim om de mal te gebruiken als shadowbox, een echt stalletje. De kaart in de vorm van een bot met het schattige hondje is ook mooi geworden.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wow wow, wat een leuk tafereeltje! Wat een werk, heel mooi gedaan.

    Groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gorgeous card Marieke :-) the whole design of this is stunning! absolutely fabulous ❤️

    Thanks for joining us on the ABC Christmas Challenge 🎄
    Luv
    Lols x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Thanks for entering your lovely crafting for our CCAYR June challenge and CHNC challenge 337 – you could also enter this into my CHNC challenge extra for June - I'd love to see it there too x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Simply adorable project..love your cute scene..
    Thank you so much for sharing and joining in with us at CCAYR...[ Christmas Cards All Year Round]

    Luv CHRISSYxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Such a beautiful christmas creation with a lot of lovely details, I love it! Many thanks for joining in with our L and M challenge at ABC Christmas Challenge.
    Dorte x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. A beautiful card. Thank you for sharing with us at Christmas Cards All Year Round.
    Kath x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. So cute - I love this! Thank you for joining us at Sparkles Christmas Challenge this month and I hope you'll join us again soon, love Jacky x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. This is such an adorable Nativity card, Marieke! That sheep hiding out in the loft is a super cute idea! Thanks for joining us at CCYAR! :)

    ~Marie B -DT

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Great card - thanks for joining us at Christmas Cards All Year Round and we hope to see you again in July!

    Helen x
    (DT Member)

    BeantwoordenVerwijderen