woensdag 14 december 2016

Scrap layout

Hallo allemaal,

Vandaag geen kaart maar een lay-out. Bij Noor hadden ze een challenge met de opdracht scrap je eigen baby of kinderfoto. Nu heb ik niet heel veel foto's maar ik dacht ik kan er vast een vinden die erg leuk is zo ging ik gisterenavond op zoek en inderdaad ik vond een leuke, Er maar meteen een leuke lay-out van gemaakt.


De basis is een wit scrapvel dat ik gesneden heb op 20 x 20. aan de bovenkant van de layout heb ik van designpapier drie keer een strook geschuurd en deze op elkaar geplakt bovenaan de pagina. Vervolgens van het zelfde designpapier verschillende stroken gesneden en bewerkt met een papier distresser. Deze verschoven op elkaar geplakt. Op de onderste rij heb ik de randstans met hartjes gestanst van wit designpapier. En deze er tussen geplakt. Van designpapier nogmaals twee keer de hartjestans gebruikt en de hartjes ditmaal gebruikt en hier en daar op de layout geplakt.


Mijn foto gestanst met een ovale stans en daarna van wit designpapier de ovale stans van Noor gestanst dit op elkaar geplakt. Onder het geheel zit ook nog een cirkelstans van Noor Design. De tekst zelf geschreven en gemat op het designpapier. Aan het uiteinde van de onderste strook twee wasknijper met daaraan rood/witte twine en met de banner stans twee keer de banner gestanst daarna van Designpapier mijn naam gestanst en opgeplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge;s:

Noor design Scrapchallenge: Scrap je eigen baby/kinder foto.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

1 opmerking: