zaterdag 3 september 2016

Bugaboo Saturday Challenge - Anything Goes.

Hoi Allemaal,

Vandaag is het weer zaterdag en dat betekend dat er weer een challenge van start gaat op het Catch the Bug blog. Het is de eerste van de maand dus dat betekend dat we een super makkelijk thema hebben namelijk Anything goes / alles mag. Doen jullie weer gezellig mee? Ik heb als inspiratie voor jullie een CAS kaart gemaakt.De basis is een rechthoekige witte kaart van 12 x 10,5. Daarop van dezelfde maat op de voorkant designpapier geplakt. Ik heb de digi Mouse Big Flower gebruikt, uitgeprint en ingekleurd met copics. Daarna uitgesneden op 10,5 x 8.


De afbeelding gemat op designpapier 10,5 x 8,4 en daarna nogmaals op designpapier 10,5 9,4. Alles op elkaar geplakt en onderin wat twine gedaan met een strikje. De bloem en libelle bewerkt met wink of stella. De tekst van Noor gestempeld en daarna er een tekstwolke van gemaakt. Wat sequins en parels om het af te maken en met 3-d tape op de basiskaart geplakt.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

2 opmerkingen:

  1. Een super leuke kaart is dat marieke....wat eenschattig stempeltje erop en die heb je weer zooooo mooi ingekleurd....PRACHTIG!!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen