zondag 8 mei 2016

Bugaboo - Stella Says Sketch

Hallo allemaal,

Vandaag is het zondag en dat betekend dat we een Stella Says Sketch hebben. Eén keer in de twee weken hebben we op het catch the bug blog een Schets, zoals de meeste van jullie weten ben ik dol op schetsen en ben dus ook met deze aan de gang gegaan. Doen jullie allemaal gezellig mee?
De basis is een witte dubbele kaart van 13 x 15. Daarop kraftpapier van 12,6 x 14,6 en daarop twee keer een strook designpapier van 7,5 x 12,5. Dit iets over elkaar heen geplakt en in het midden een strook jutte lint. De tekst "Everybody wants happiness and nobody wants pain, But you can have a rainbow without a little rain," getypt en uitgeprint. twee banners ervan gemakt en gemat op kraft cardstock. Al het craft papier bewerkt met een papier distresser.Ik heb gebruik gemaakt van de digi stempel - Umbrella mouse. Ingekleurd met copics en en daarna overgetrokken met een ovale stans en uitgeknipt. De ovalae stans van Marianne Design gestanst en ge-embost en bewerkt met witte embossingspoeder. Dit met 3-d tape op elkaar geplakt. De hoeken heb ik beide voorzien van dezelfde bloementoef. Dit ter vervanging van de drie cirkels in de schets.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Little miss muffet: anything goes.
Copic Marker Europe: Anything Goes (2)

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. This is adorable, Marieke! Love the floral embellishment and colors. Perfect sentiment as well.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Marieke....en wat een leuke afbeelding!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super duper adorable! Thanks for playing along with Little Miss Muffet Stamps Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So sweet card.I love the image and I love embellisments too.Thank you for joining us at Little Miss Muffet Challenge. Good luck and hugs,Tina!

  BeantwoordenVerwijderen