maandag 28 maart 2016

Bugaboo - Anything but a card monday.

Hoi allemaal

Vandaag is het maandag dus dat betekend anything but a card monday! Alles mag zolang het maar geen kaart is. Vandaag dus geen kaart maar een cadeau enveloppe / mercidoosje. Nemen jullie ook even een kijkje op het catch the bug blog om te zien wat mijn teamies voor moois gemaakt hebben?De basis heb ik geknipt van wit cardstock met de shape art mal van Dutch Doobadoo. Daarna de maten opgemeten en van designpapier het papier ietsjes kleiner gemaakt en daarna op het witte cardstok geplakt. 
 Ik heb de digistempel gebruikt uit de vrij nieuwe bird birthday digi's die kun je hier vinden. Ingekleurd met copics en daarna uitgestanst. Van blauw cardstock nogmaals de cirkel geknipt en op elkaar geplakt en met 3-d tape op het doosje geplakt. De stempel drie keer gestempeld en de hip hip hip hurray! geknipt en op verschillende kleuren cardstock gebruikt. Tenslotte wat verschillende kleuren sequins opgeplakt.

Aan de binnenkant van het doosje weer zo'n lipje gemaakt waar dan de giftkaart nog in kan.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

6 opmerkingen:

 1. Zo grappig ik heb vandaag ook een Merci doosje gemaakt maar die kan ik donderdag pas laten zien. Jouwne is super leuk en zo vrolijk! Fijne tweede paasdag :)
  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker.. leuk doosje! lekker vrolijk, groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi dit leuke doosje Marieke met lekkere merci-tjes erin...leuk en grappig stempeltje erop...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappige stempel Marieke, leuk gemaakt
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekkere vrolijke envelop / doosje.

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen