woensdag 17 februari 2016

Facebook Edwin

Hoi Allemaal,

Vandaag weer een vernieuwde versie van de giftcard bestelling. Ditmaal een mannenversie gemaakt iets anders dan de vorige maar wel met zelfde kaart systeem. 


De basis is van kraft en is 10 x 28 ik heb op 14, 15 en 16 cm gerild en het zo gevouwen dat er in het midden een stukje omhoog komt. Twee keer een stuk wit cardstock van 9,7 x 12,7 en daarop designpapier van 9,4 x 12,4 en dit aan de voor en achterkant geplakt.Vervolgens vier gaatjes gemaakt en er vier metalen brads doorheen gehaald. En met jutte lint twee "handvatten" gemaakt. Met een magnolia stans het designpapier uitgestanst en op wit cardstock het nagetrokkken met potlood en uitgeknipt. Onder het geheel wat jutte lint.


Van ribbelkarton een stuk gesneden en dit bewerkt met witte geso. Een stempel van magnolia gebruikt genaamd facebook Edwin. Ingekleurd met copics en gemat op blauw cardstock. Van hetzelfde blauwe cardstock heb ik het @ en de # gestanst van Marianne Design en met 3-d tape opgeplakt.


Aan de binnenkant een zijde voorzien van wit cardstock en designpapier en van designpapier een gleuf gemaakt waar dan geld of een giftcard in kan. 

Met deze creatie doe ik graag mee aan de volgende challenge's; Midweek Magnolia: Anything goes. Magnolia-licious: Anything Goes. Time for Magnolia: Anything goes. Simply Magnolia: Cas or fully loaded (fully loaded). Creative inspirations: Anything Goes.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

9 opmerkingen:

 1. Harstikke mooi, had dit stempeltje ookal op het oog ( maar nog niet gekocht, je kunt niet alles hebben he)..Super mooi ook van kleur. Liefs Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke creatie heb je gemaakt en wat leuk dat je mee doet met de TFM challenge.

  Groetjes Marrie
  TFMC

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A fabulous creation! Thanks for playing at Creative Inspirations this fortnight! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fabulous card, Marieke. I always have trouble with male cards, but you've done a terrific job. Love the colour combo--blue and brown is my very favorite. Beautiful colouring of the adorable Edwin. Love the different textures on your card and @ and # embellishments.
  Thanks for coming over to play with us at the Magnolia-licious Challenge.
  Hugs,
  Norma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een prachtige CAS kaart Marieke. Jongenskaarten zijn toch al wat moeilijker te maken. Gezellig dat je meedoet bij Simply Magnolia.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A wonderful masculine card with sweet Edwin, love your layering and use of dies. Thank you for coming over to play with us at Midweek Magnolias. Good luck!
  Hugs
  Suzi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Adorable Edwin card, Marieke. Thank you for sharing it with us at Magnolia-licious. We hope to see you again soon.
  Hugz,
  Cath

  BeantwoordenVerwijderen
 8. How fun is this!!! Thanks for joining us at Creative Inspirations xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thanks so much for joining us at Simply Magnolia
  DT Maria

  BeantwoordenVerwijderen