zaterdag 28 februari 2015

Spring

Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje waar ik zelf erg blij mee ben en dan vooral met mijn kleurwerk ;) Voor het eerst de lucht en het gras samen gedaan en ik moet zeggen ik ben zelf erg blij met het eindresultaat! Ook weer eens de paper piercing techniek gebruikt. Dat viel me iets meer tegen omdat de afbeelding vrij klein was en het dus een priegel werkje werd. 

Met het kaartje wil ik graag meedoen bij de volgende challenge's; Bronte and Bella's Clubhouse; Anything goes + option Animals. We Do Doobadoo; Spring greens. Kraftin ' Kimmie; Wonderfull wednesday. Sister Act; Anything Goes. Winter Wonderland; Tie a bow. Deep Ocean Challenge; Our Furry friends. Papertake Weekly; Take your pick (sketch). Brown Sugar Challenge; Anything goes. The sisterhood of crafter's; Piecing or Piercing. Simon Says Wednesday Challenge; Anything Goes.



De basis is een witte vierkante kaart van 13,5 x 13,5 met daarop geel cardstock van 13,3 x 13,3 met daarop designpapier van 13,1 x 13,1. Links heb ik een rechthoek van wit cardstock van 11 x 7 met daarop geel designpapier van 10,8 x 6,8 met daarop paars designpapier van 10,6 x 6,6. 



Ik heb een digi stempel gebruikt van Mo Manning genaamd; Daffodils. De afbeelding heb ik drie keer afgedrukt. Eén keer in paars design papier één keer in groen designpapier en één keer op kleurpapier, Van het paarse designpapier heb ik het jurkje en de schoentjes uitgeknipt en opgeplakt en van het groene designpapier heb ik het jasje en het onder rokje uitgeknipt en opgeplakt. Vervolgens de rest gekleurd met copics en daarna uitgesneden en gemat op geel en wit cardstock.



Rechts heb ik twee vlinders van Dutch Doobadoo waarvan ik er één geel heb gemaakt met mijn copics en de andere wit heb gelaten. Op elkaar geplakt en daarna een paarse plakparel erop geplakt. Ik heb zelf de tekst "digi stempels" gemaakt. Uitgesneden en gemat op geel cardstock. Onderin heb ik drie rafta lijntjes met daarop een strik met plakparel er ook nog een gietertje charm aan vastgemaakt.



Links een stans van Marianne Design gestanst en ge-embost en daarna bewerkt met paarse inkt. Ten slotte nog drie bloemetjes erbij geplakt.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Marieke

13 opmerkingen:

  1. Hoi Marieke prachtig dit mooie lentekaartje. Leuk afgewerkt. Mooie kleuren. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love your very pretty card

    Thank you for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge.

    Jo x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje Marieke
    Groetjes Karien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Such an adorable creation Marieke! Thanks so much for joining us at The Sisterhood’s ‘Paper Piecing/Paper Piercing’ challenge and please come back again soon!
    Darlene
    one of the 'Sistahs'
    The Sisterhood of Crafters
    DAR’S CRAFTY CREATIONS

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beautiful card, Marieke! The image is so adorable. Love you color combo and embellishments, Thanks for joining the Sisterhood's "Paper Piecing/Piercing" challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je prachtig gekleurd Marieke, daar mag je terecht trots op zijn, prachtige vrolijke kleuren.
    Het is een beauty van een kaart.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Marieke wat heb je dit weer mooi gedaan! Ik zie helemaal niet dat je de kleding van het meisje hebt uitgeknipt en hebt opgeplakt ... echt super! Naadloos gewoon :) Uiteraard is je afwerking en de details weer prachtig :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, Marieke wat heb je dat prachtig gedaan.
    Toppie!!

    Lieve groet Giny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gorgeous colouring Marieke, a really pretty card
    hugs jacee
    Simply Paper Card Design

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Woooow wat een schitterend kaartje Marieke...zo mooi zoals je het stempeltje heb gepaperpieced....en ook de andere accentjes zijn allemaal super,....Een prachtig geheel!!!


    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is prachtig! Het kleurwerk is echt super gedaan.
    De wolken en het gras, super!

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Beautiful, I love the image and the design, Thanks for playing along with us at We Do Doobadoo, Good Luck
    Kevin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hele mooie kaart! Ik ben fan van je achtergrond!!!
    Bedankt om mee te doen met de Wonderful Wednesday challenge bij Kraftin' Kimmie Stamps

    BeantwoordenVerwijderen