dinsdag 21 november 2017

Let's chill soon

Hallo allemaal,

Vandaag weer eens een Clean en Simple kaartje, ik ging aan de slag met de schets van My Favorite Things met dit kaartje als resultaat.


Het is een dubbele basiskaart van 10 x 13 van Neenah Solar white cardstock. Uit hetzelfde papier stanste ik een vierkant met de cross-stitched square staxx. Op een stuk stempelpapier bracht ik wat peacock feathers distress inkt aan en stanste daaruit het woord Hello, dit woord stanste ik nog drie keer uit het papier en plakte het op elkaar om de dimensie te krijgen.Uit de set Polar pals stempelde ik de penguin en kleurde hem in met mijn Copics. Ik knipte hem op de stempel-lijn uit maakte de zijkanten zwart. Op zwart cardstock stanste ik de tekst "let's chill soon" uit de set ski-sons greetings. ik plakte het vierkant en de tekst met 3-d tape op de kaart. Met turquoise Nuvo drops en gele enamel dots maakte ik het geheel af.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge:
My Favorite Things: Sketch Challenge
Cards und More: Things with wings
Word art wednesday: Anything Goes

9 opmerkingen:

 1. Wat gebeurd er weer veel op je blog Marieke...ik begreep het niet zo heel goed met al je kaartjes maar het was wel een wedstrijd met 4 kaartjes met stempels of zo! Ook die zagen er hartstikke mooi uit! Deze clean en simpel zoals jij het zegt, vind ik een blikvanger en met heel veel zorg gemaakt...prachtig!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje, ik hou van clean and simple!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kei leuk gemaakt!!!
  Het tekstje is zo geinig bij het thema van het kaartje.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. this is an adorable card, luv the CAS design! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje en prachtig kleurwerk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Adorable CAS and I like your winged guy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow. What a wonderful card. I love it.

  Funny

  BeantwoordenVerwijderen