maandag 17 juli 2017

MFT Happy Birthday.

Hallo allemaal,

Vandaag een heel ander soort kaartje van mij, namelijk een kaartje gemaakt met producten van MFT, sommige van jullie weten misschien dat ik min of meer deel uit maak voor het designteam van Scrap & Co. Sandra vraagt me vaak of ik een kaartje(s) voor haar wil maken voor in de winkel. Zo ging ik van de week aan de bak en maakte ik onder andere deze kaart.


Ik ging aan het werk met verschillende producten van MFT. Ik maakte gebruik van de schets van deze week. Ik stempelde de olifant en de vlaggetjes van de set Up in the air BB44. Ik maakte het graslandschap met copics en stempelde de bomen en het huisje uit dezelfde set. Ik plakte dit alles af met masking tape. Vervolgens gebruikte ik de stictched cloud edges en stanste er een "stencil" uit. Dit gebruikte ik om de wolken mee te maken van Distress inkt. Ik stanste het geheel uit met de rechthoek uit blueprint 29. Vervolgens gebruikte ik de vierkante stans CR 1359 en maakte het vierkant in het midden. Om de ronde vormen van de schets te volgen gebruikte ik die-namics stitched basis edges en stanste hem "rond". Vervolgens stanste ik uit de sweet celebration paperpad het streepjes papier en stanste nogmaals de rechthoek uit blueprint 29 en plakte dit achter de boven en onderkant. 


Vervolgens alles op de basiskaart (10,3 x 13,5) geplakt met 3-d tape. Het vierkant met gewone tape op de basiskaart geplakt zodat er wat "verval" in zit. De tekst uit de stempelset geheat embost met wit embossingspoeder en vervolgens gestanst met de banner uit blueprint 29. Hier en daar wat sequins. De ballon en de vlaggen ingekleurd met copics en daarna met 3-d tape op de kaart geplakt.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

MFT: Schets challenge
Penny Black and More: One for the boys.
Stempelgarten: Anything That can fly.

8 opmerkingen:

 1. Wow, such a amazing card, love the colours and design! Thanks for joining us at Penny Black and More this month and good luck.
  x Daniela (DT)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke uitwerking, mooi tafereeltje. Het olifantje heeft het heel erg naar zijn zin in de ballon terwijl hij over het mooie landschapje kijkt! Tof!

  liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a sweet card Marieke! Lovely bright colours and coloured so beautifully. Thank you for sharing this with us at Penny Black and More and good luck! Leanne DT xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A great card for our 'for the Boys' theme at Penny Black and More, lovely vibrant colours as well, many thanks for joining in.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kaart, mooi de afgeronde hoekjes met het gestreepte dp erachter. Wat een vrolijke kleurtjes en leuk het olifantje in de luchtballon.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Marieke, wow, your card is really fantastic. Love the intense colours you used and all the great details to discover.

  Thank you very much for joining us at the Stempelgarten Challenge.

  Hugs and good luck
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gemaakt! Lieve kleurtjes op je kaartje.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a great card with lots of beautiful details! Thank you for joining us at Stempelgarten-Challenge.
  Please come back again soon!
  Hugs Marlene

  BeantwoordenVerwijderen