maandag 13 februari 2017

Marianne Design Gastdesigner - Twee kaarten toch hetzelfde

Hoi Allemaal,

Hier ben ik weer met wat inspiratie met de nieuwe collectie van Marianne Design met de februari release. Ik maakte ditmaal twee dezelfde kaarten maar ze zijn toch anders en dat komt puur door de manier hoe ik ze heb ingekleurd.



Zoals je kunt zien zijn het twee identieke kaarten, echter heb ik een gemaakt op basis van de no line techniek en eentje met gewoon zwarte lijntjes.


m

De basis is een dubbele witte kaart van 11 x 13. Daarop designpapier (PK9131). Met wit cardstock twee keer de designfolder (DF3434) ge- embost en daarna gesneden op 10,5 x 13. Op de grootste "wolk" de tekst "er is er eendje jarig" (CS0985) en twee keer hoera (HT1601).



De achtergrond gestempeld (HT1613) en in gekleurd met copics. Drie eendjes (HT1615) gestempeld en ook ingekleurd met copics. Daarna met 3-d tape op de kaart geplakt. De ballonnen en het mutsje (HT1606) ook ingekleurd met copics daarna op het middelste eendje geplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Marianne design Kreadiva's: Alles mag.
Marianne design Diva's: Alles mag
Ribbon girls: any card challenge

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

 1. Wat een schattige kaartjes Marieke...echt al een lenteachtig tafereeltje erop met die schattige kuikentjes..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 prachtige kaarten, bijna het zelfde, maar toch iets anders! Vond ze zo leuk dat ik die eendjes ook aan geschaft heb....
  Groetjes Ditta

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn echt 2 dotjes. Mooi gekleurd. De no-lines techniek heb ik zlf nog nooit gebruikt, maar het ziet er zó mooi uit.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes, grappig wat een verschil in techniek kan doen. Het no- Line stempels inkleuren ken ik niet maar persoonlijk vind ik de met lijntjes mooier. Maar je hebt het mooi aan ons laten zien. Bedankt daarvoor! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super gave kaartjes heb je gemaakt , leuk idee wat ik zeker ook eens ga uitproberen
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fabulous scene!
  Thanks for playing along with us at Mariannes Kreadivas and good luck,
  Hugs Nela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wunderbare Gestaltung ,sehr gut coloriert und ein bezauberndes Motiv!Vielen Dank für deine Teilnahme an der Marianne Design Kreadivas challenge.
  Liebe grüße deine Gudrun DT

  BeantwoordenVerwijderen