dinsdag 14 juni 2016

Reminder Cheerful Sketches Challenge Blog.

Hoi allemaal,

We zitten inmiddels alweer op de veertiende van de maand en dat betekend dat we wat inspiratie kaarten hebben voor de lopende challenge bij het Cheerful Sketches Challenge Blog. We hebben zeker weer een leuke schets en hopen dan ook dat jullie allemaal massaal weer meedoen!



De basis is een witte rechthoekige kaart van 14 x 12. Daarop blauw cardstock en ten slotte designpapier. In het midden een strook wit cardstock van 14 x 5 en daarop blauw cardstock en designpapier. De randjes bewerkt met een zigzag stikrandje.



Ik heb een digitale stempel gebruikt van onze sponsor namelijk Bugaboo. Ingekleurd met copics en de wolken gemaakt met distress inkt. De vleugels bewerkt met wat glitterlijm. Vervolgens uitgesneden 9 x 9 en opgeplakt op blauw cardstock en daarna op wit cardstock geplakt. Ook dit voorzien van een zigzag stikrandje.



Om de schets te volgen heb ik links boven de klok stans van Marianne Design gestanst en opgeplakt. vervolgens van groen cardstock de blaadjes van Marianne Design gestanst en afgewerkt met drie grote bloemen.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

2 opmerkingen: