donderdag 28 april 2016

Bugaboo - Oldie but Goodie thursday

Hoi Allemaal,

Ik loop weer gigantisch achter bij iedereen maar ik krijg het gewoon allemaal niet in een week (of twee) gepropt, ik moet weer ontzettend in een ritme komen als het om werken aankomt en wanneer ik dan thuis ben, ben ik ook echt moe! Ik ga mijn best doen om bij iedereen een berichtje achter te laten ergens de aankomende twee weken maar doe geen beloftes... Ik loop momenteel een beetje achter de feiten aan, maar goed nogmaals ga mijn best doen! 

Vandaag is het donderdag en heb ik een inspiratiekaart voor jullie van de ontzettend leuke Bugaboo stempels. Donderdag blikken we terug op "oudere" stempels.De basis is een rechthoekige kaart van 11 x 13. Daarop Kraft papier van 10,6 x 12,6. Daarop designpapier van 10,2 x 12,2. Van kraft een banner gemaakt waarvan de basis 9 x 11 is daarop van wit cardstock ook een banner gemaakt maar deze eerst bewerkt met een designfolder. Met de stans van designpapier de stenen gestanst en dit opgeplakt.Van kraft een tag gemaakt en daar de tekst op geheat embost. Wat lussen touw en een knoopje om het af te maken. Ik heb de digi stempel Spring window gebruikt ingekleurd met copics de stenen gemaakt met een stencil en distress inkt. Daarna uitgesneden en gemat op kraft.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Sketch Saturday: A sketch.
Glitter 'n' Sparkle: Anything goes.
Craft your passion: Anything goes.
Love to Scrap! : Anything Goes.
Marker pop!: Anything Goes.
Simon Says Wednesday challenge: Anything goes.
Crafty Ribbons: Button it up.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

11 opmerkingen:

 1. mooi gedaan marieke.. suc6 met het vinden van je ritme.. werken.. thuis... en dan ook nog je hobby.. ;) heb je het een beetje naar je zin daar? groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er leuk uit, leuke digi op je kaartje.
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi dit kaartje Marieke...een super leuk tafereeltje erop...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk moet je even wennen en iets nieuws vreet energie Marieke dus maak maar lekker zulke leuke kaartjes als je nog puf hebt, de rest komt wel weer!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappige digi Marieke en mooi ingekleurd! Je hebt er een leuk geheel van gemaakt. Snap heel goed wat je bedoelt. De dagen zijn te kort en de weken gaan te snel, hihi! Maar fijn dat je weer aan het werk bent en dat ritme komt wel weer. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. What a beautiful way to use this image! Love the brick wall texture, the banner and lovely colouring!
  Nick

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Thank you for joining us at Craft Your Passion Challenges.
  I hope you can join us again.
  Angie DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderful scene, Marieke! Love the details! Thanks for sharing this with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke kaart, leuke digi en mooi ingekleurd. Doe maar op het gemakje hoor Marieke, is toch logisch dat je terug je ritme moet vinden. Het belangrijkste is plezier in het maken van je kaarten, reageren komt weer wel.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful card! The brick embossed background is perfect. Wonderfully designed card. Thanks for joining us at Love to Scrap! Challenge Blog
  Tina dt

  BeantwoordenVerwijderen