vrijdag 3 juli 2015

Hagel "stenen"....

Goedemorgen allemaal!

Wat een noodweer gisteren zeg! Het was heerlijk dat de temperatuur 10 graden zakte en ik daardoor heerlijk heb kunnen slapen, in tegenstelling tot de dag ervoor... Maar wat een noodweer! Er kwamen hier hagelstenen zo groot als golfballen uit de lucht vallen, wat helaas resulteerde in een kapot dakraam en een kapotte carport, maar gelukkig was onze auto niet beschadigd, en het stomme is dat mijn schoonfamilie hemelsbreed nog geen kilometer van ons vandaan woont en zij totaal geen hagel hebben gezien... Hoe raar kan het zijn. Maar ach dat hebben we weer overleefd op naar zaterdagavond dan schijnt het weer zulk weer te worden.... 

Mijn kaartje van vandaag heb ik gemaakt op bestelling, mijn collega vroeg mij om vijf kaarten te maken, ik heb haar wel uitgelegd dat het even kan duren aangezien mijn zolderkamertje op dit moment niet echt "knutsel veilig" is in deze hitte, dit was echter geen probleem.

Met het kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Papertake Weekly; Take youre pick (red, use pearls). Loves Rubberstamps; Celeabrations. Marianne Design Kreadiva's; Anything Goes. Marianne Design Diva's; Bloemen. Whimsy Stamps; Use ribbon Lace or twine. Noor! Design Uk; Something old Something New. (stamp is old / papers, rol up rosses die and lace is new). Crafty Catz; Anything Goes.



De basis is een dubbele kaart die ik heb gesneden op 14 x 30. Daarna op de voorkant en de binnenkant het zwart / witte papier van Marianne design geplakt. Vervolgens een shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt en over getrokken met potlood en geknipt. Een vierkant van het rode hartjes papier van Maya Design van 10,5 x 10,5 gesneden en opgeplakt. Ik heb een rood lint en wat zwart kant opgeplakt en een strik gemaakt van het rode lint. Vervolgens een parel hartje van Marianne Design opgeplakt. Bovenin heb ik twee gewoone roosje geplakt en van de rol up roosje stans van Marianne design van zwart cardstock een roosje gerold en in het midden een witte plakparel. Van de bijbehorende blaadjes drie keer van wit cardstock gestanst en vervolgens bewerkt met distress inkt. Ook de randen van het papier voorzien van een distress laagje.



Ik heb een stempel gebruikt van Lili of the Valley en ingekleurd met copics. De roosjes voorzien van wat rode glitterlijm en bovenin de tekst gestempeld van Marianne Design. Uitgesneden, bewerkt met distress inkt en daarna opgeplakt met 3-d tape.



Ook de binnenkant heb ik voorzien van dezelfde layout aan papier als de voorkant.

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Marieke

15 opmerkingen:

  1. Romantisch mooi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje Marieke, dan is het nogal tekeer gegaan bij jullie. Hier in brabant misschien 10 spatjes regen en dat was het. Wat naar dat je met schade zit maar "gelukkig" alleen materiele schade....
    Je plaatje is een dotje, mooi ingekleurd ook, knap dat het je lukt om te freubelen met dit weer, ik kom tot niks....:(
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een prachtig trouwkaartje Marieke...zo leuk al die bijpassende accentjes...heel romantisch...
    en wat vervelend dat het noodweer schade heb veroorzaakt...hier helemaal niks in ZW Brabant...het moet toch wat gaan regenen onderhand....geen hagelstenen daar zitten we niet op te wachten...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een fantastisch kaartje gemaakt Marieke....wauw....wat MOOI gedaan! En het weer hier is net zoals Rosina zegt...we hebben geen regen gehad...op een paar druppels na.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje het is wat met het weer...mooie huwelijks kaart, het LOTV stempeltje is schattig ( moet ik zelf ook maar weer eens kleuren ), fijn dat je ook weer meedoet bij Loves Rubberstamps, LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Noodweer? Bij ons bleef het warm.. Misschien komen de hagelbollen vanmiddag langs in Limburg. :)
    Prachtig trouwkaartje, heel stijlvol in die kleurencombinatie van zwart en rood. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Shipies Marieke! Wat een pech! Gelukkig hebben de hagelstenen jullie auto niet beschadigd maar er is toch schade genoeg aangericht :( Hier geen hagelstenen gezien, wel heel veel regen. Super mooie kaart weer!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hoi,

    Heel leuk kaartje. Hier bij ons geen vuiltje aan de lucht en nog steeds heel warm.geen hagel en geen regen.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Awesome card! I just love that image! Thanks for joining us this week at Loves Rubberstamps!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wonderful design Marike, very striking!
    hugs Jacee
    Simply Paper Card Design

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ooh wonderful creation, looks fab, thanks for sharing with us at CRAFTY CATZ x carol

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fabulous card design!Thank you so much for entering our Kreadivas challenge this month!Good luck!
    Hugs Gudrun DT

    BeantwoordenVerwijderen
  13. a beautiful wedding card! thank you for sharing with the Marianne Design Divas.
    hugs, annie x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh this is just so cute! Thanks for joining us at Noor Design this month

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Beautiful wedding card and would fit my Niece's wedding perfectly as she will be wearing red.
    Thanks for joining us at Noor!DesignUK.
    Hugs Tracy x

    BeantwoordenVerwijderen