maandag 25 februari 2019

Kraftin' Kimmie - color along

Hallo allemaal,

Normaal ga ik altijd live wanneer ik voor Kraftin' Kimmie een Colour along doe maar deze keer maakte ik er een You tube filmpje van. Echter tijdens het monteren van de video kwam ik er achter dat ik een heel stuk miste! Dus ik wederom de rest ingekleurd en het filmpje aan elkaar gedemonteerd.

Voor de Colour along gebruikte ik de stempel Cool Critters.


Met de ingekleurde afbeelding maakte ik meteen een kaartje. Ik wilde nog graag mee doen met de challenge van Dutch Doobadoo en zo combineerde ik het meteen met de Tiets kerstchallenge.

Gebruikte materialen: Cool Critters, Wicked Black hybride ink, Die-Namics stitched snow drifts, Mountain high Die-namics, Noor Design! stans, Maja Design paper, twine, Marianne Design gem, Dutch Doobadoo card art  470.713.330


De mal nam ik op kraft papier over en daarna nog twee keer één keer uit wit cardstock en één keer uit Maja Design papier. Ik plakte het op elkaar en bewerkte het kraft met witte Geso.


Van wit cardstock stanste ik het sneeuw en verdeelde het over de drie gedeeltes. Stanste de bomen uit kraft papier en designpapier en maakte de bomen compleet. Stanste de bergen uit kraft en bewerkte dit ook met witte geso. Plakte dit alles op de kaart met 3-d tape.


Aan de achterzijde maakte ik een pocket. Daar maakte ik een tag in om de sketch te volgen. Aan de bovenzijde maakte ik een pulltab en maakte daar wat twine op met een sneeuwvlok knoop.

Added een sentiment aan de binnenzijde van de tab en wat sneeuwvlokken aan de voorzijde.


Fijne dag allemaal!

Groet, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
Papercraft challenge - all that critters

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig kaartje weer Marieke, je kleurwerk is prachtig! Ik heb het you-tube filmpje vast in mijn playlist gezet, die ga ik woensdag tijdens het strijken bekijken.
    PS: De elfjes van Waffle flower kocht ik bij Seven Hills in de UK.

    BeantwoordenVerwijderen