zaterdag 3 maart 2018

Cheers, happy birthday

Hallo allemaal,

Vandaag een kaartje dat ik maakte voor Scrap & Co, deze gaan volgende week naar de Creativa in Duitsland en ze vroeg of ik nog wat voorbeelden wilde maken. Ik heb hier en daar nog een plekje in mijn hele drukke schema, dus zo ging ik gisteren aan de slag met de leuke koffiekopjes van My Favorite Things.

Gebruikte producten: Wit embossingpoeder, aquarel papier, zwart en rood cardstock, vellum, peacock feather, picked raspberry en fired brick distress inkt. rectangle staxx, blueprint 15 en blueprint 27, Coffee date stamp en stans, Die-Namics Cheers, more essential sentiments, you make my heart spin (hart stempel), witte gelpen.


Ik stempelde op het aquarel papier de koffiekopjes en de hartjes met versamark inkt en heat emboste ze daarna met wit embossingpoeder en mijn heatgun. Ik kleurde ze in met mijn distress inkts en stanste daarna een rechthoek met blueprint 15. Ik plakte het op een zwarte dubbele basiskaart en bewerkt de kopjes en de hartjes met een witte gelpen. Ik herhaalde de stappen met nog twee kopjes en stanste deze uit met de bijbehorende stans.


Ik maakte een frame van zwart cardstock en plakte hier vellum achter. Uit rood cardstock stanste ik het woord Cheers en plaatste alles zoals ik het hebben wilde zodat ik de "warmtestreepjes" kon stempelen. Ook deze heatemboste ik met wit embossingpoeder. Plakte alles op de kaart en maakte als laatste de banner met een banner stans uit bueprint 27 en de essential sentiments stempel.

Fijne dag allemaal!

Liefs, Marieke

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:
My Favorite Things - Sketch Challenge
My Favorite Things - Color Challenge
Lift Challenge - Techniek / repeat stamping.

8 opmerkingen:

  1. Jij bent absoluut niet bij te houden met je dagelijkse posten,maar heb weer enorm genoten van je laatste week met prachtige kaartjes! Zelfs een inkleur video sjappoo!! En je liftkaart vind ik super mooi Marieke. Veel knutsel plezier weer en je weet ik kom regelmatig kijken want wil hier niets missen!
    Fijn weekend en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, Marieke! Echt erg mooi gedaan, die kleurtjes, de leuke kopjes. Het zwart maakt het pittiger en de tekst is ook gaaf. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. love everything about this! So glad that you join the fun over Simon Says Stamp Wednesday “Anything Goes” Challenge! Awesome details and design! Super work!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal leuk Marieke, ik houd van dit soort kaartjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig hoe je dit hebt gedaan! Een knaller als je het mij vraagt, maar ik hou dan ook erg van deze stijl. Dank je wel voor je inzending Marieke!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wow !!! beautiful and so lovely,i really like your good idea so much.Thank for sharing.

    เว็บไซต์ดูหนัง

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I think this is one of the most significant information for me.
    And i’m glad reading your article.
    But should remark on some general things, the web site style is perfect,
    the articles is really great : D. Good job…
    หนังดราม่า

    BeantwoordenVerwijderen