vrijdag 16 juni 2017

Kraftin Kimmie Crafty Contest (part 2 ;) )

Hallo allemaal,

Daar was ik weer! Jeetje ik zit boordevol ideeën en de ene creatie na de ander vliegt uit mijn handen. Gisteren en vandaag bezig geweest met nog een creatie voor de Kraftin Kimmie guest contest. Natuurlijk ging ik voor een hele scene met een malletje van Dutch Doobadoo ;).



Als basis heb ik van wit cardstock de vissenkom van Dutch Doobadoo (470.713.504). Deze heb ik nog twee keer enkel geknipt een keer uit designpapier (PK9146) en een keer uit stempelpapier (hier leg ik verder in het bericht wat meer over uit). Uit verschillende soorten designpapier stanste ik het zeewier (COL1431, CR1406 en DF3418) deze plaatste ik verschoven op verschillende plekken op de kaart. Het is weer een soort shadowbox geworden dus ik wilde wat dimensie aanbrengen.


Ik kleurde Serena Sparkles van Kraftin kimmie in met Copics en knipte haar op de stempelrand uit. Van kraft stanste ik een randje zand (CR1397) en plakte dit achter de vissenkom zodat ik Serena Sparkles erachter kon plakken. Uit de stempelset van Dolly Diver (Kraftin Kimmie) haalde ik de tekst deze stempelde ik met versamark inkt en stanste het uit met de banner stans (PL1516) en plakte deze op met 3-d tape. 


Uit verschillende soorten cardstock stanste ik de vissen, zeepaardje, krab, octopus en zeesterren (COL1431 en COL1433). deze plakte ik op verschillende plekken op de kaart normaal of met 3-d tape om zo weer wat dimensie te creëren. 


Op het stempelpapier bracht ik met distress ink tumbled glass, salty ocean en faded jeans aan. Ik pakte vervolgens het zeestencil (470.713.037) sprayde dit nat en legde het op het papier. Vervolgens depte ik alles af met een stuk keukenrol. Ik pakte een witte gelpen en zette sommige cirkels aan zodat het luchtbellen lijken.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Kraftin Kimmie; Wonderful Wednesday
Kraftin Kimmie: Anything Goes
Kraftin Kimmie: Guest Contest.
Marianne design Diva's: Alles mag
The ribbon girls: Any Card Challenge
Deep Ocean Challenge: Die cuts

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

  1. Hier ben jij wel even mee bezig geweest. Wat een prachtig geheel is het geworden. Fijn als je veel inspiraties heb, wij genieten lekker mee ;) Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk als het ene na het andere uit je handen vliegt! Ben jaloers!
    Het is echt een prachtige creatie, zo kleurrijk en wat is er veel te zien. Echt een pronkstuk!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk als het kaartjes maken zo goed gaat. Geweldige kleurrijke creatie, Kimmie vind het onder water net zo mooi als ik. Mooie, zachte vintagekaart heb je voor het zilveren bruidspaar gemaakt. Mooie reminderkaart voor Cheerfull Sketches, mooie kleurencombinatie en wat een schattige digi.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat ziet dit er weer leuk uit. Supermooi resultaat.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou Marieke je bent helemaal op en top geinspireerd om mooie creaties te maken, deze MD ( en KK ) creatie is een genot om naar te kijken, succes bij onze Marianne Design Divas challenge ! LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. How very creative and what fun! This is a great little scene and beautiful concept. Hugs, Autumn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heerlijk als het ene na het andere uit je handen vliegt! Ben jaloers!

    ตารางคะแนน

    BeantwoordenVerwijderen