maandag 6 februari 2017

Marianne Design gastdesigner - Clean and Simple.

Hallo allemaal,

Vandaag weer wat kaartjes voor jullie naar aanleiding van mijn gastdesignerschap bij Marianne Design. Ditmaal koos ik er voor om weer de eendjes te gebruiken (ik vindt ze zo leuk!) alleen ditmaal helemaal in een andere stijl. 



Ok het zijn er niet één maar drie geworden, ik kon namelijk niet kiezen hihi, maar geloof me als ik zef dat het heel veel werk was! De basis van alle drie de kaarten is een vel Copic papier dat ik heb gesneden op 10 x 13. Ik heb op alle drie met Memento Desert Sand het eendje (HT1615) op verschillende manier gestempeld om het vervolgens in de kleuren blauw, roze en geel in te kleuren.



De basis is een dubbele witte kaart van 11 x 13. Daarop heb ik designpapier (PB7051) geplakt van 10 x 14. Daarop heb ik zwart cardstock gedaan van 10,3 x 13. Ik heb Daarna de blauwe basis op geplakt. Ik heb een zwart strookje gesneden van 1 x 10,3. Daarop heb ik de tekst "komt er eendje bij" (CS0985) en "gefeliciteerd" (HT1601) gestempeld met versamarkt watermerk inkt en het daarna geheat embost met witte embossingspoeder. En het strookje met 3-d tape op de kaart geplakt. Ten slotte aan beide zijde nog wat zwarte enamel dots (PL4503) geplakt.



De basis is een dubbele rechthoekige kaart van 11 x 14 van kraft (PK9114). Zoals jullie zien heb ik één eendje een andere kleur gegeven dan de rest, ik vond dit namelijk erg passen bij de tekst. De tekst "Er is er maar Eendje en dat ben jij" (CS0985) gestempeld met zwarte inkt op kraft. Daarna uitgestanst met de creatable cirkel (CR1331) deze zelfde stans overgetrokken op vellum en uitgeknipt. Vervolgens op elkaar geplakt en het geheel met 3-d tape op de kaart geplakt.



De basis is een dubbel witte kaart van 13 x 10,5. Daarop links een strookje roze designpapier (PB7051) van 1 cm, daarna achter de roze basis een strookje zwart cardstock van 0,5 cm om vervolgens het geheel op de basis kaart te plakken. De tekst van het kinderliedje "Alle eendjes zwemmen in het water" (CS0984) gestempeld met versamark watermerk inkt en geheat embost met witte embossingspoeder. Vervolgens het geheel uitgestanst met de labelstans (CR1352) nogmaals de stans gebruikt om een tag te maken van vellum. Deze verschoven op elkaar geplakt en afgewerkt met zwart twine. Ten slotte het geheel op de basis kaart geplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Marianne Design Kreadiva's: Alles mag + Option baby.
Marianne Design Diva's: Alles Mag.
Addicted to Cas: Pets.
Ribbon Girls: Any card challenge.
Stamping Sensations: Animal Magic.
Simon Says monday Challenge: Pets corner.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

18 opmerkingen:

  1. Wow! Ze zijn superleuk! Erg mooi gekleurd ook. Groeten Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan deze kaartjes maar in 1 woord beschrijven!! SUPERFANTASTISCHGEWELDIG!
    het zijn echt gave creaties. Ik heb toevallig ook de eendjesstempel thuis gekregen.. ga er hopelijk vanmiddag even mee aan de slag als ik een vrij momenten kan vinden.

    Liefs Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gestempeld met memento dessert sand, dat is een goeie tip Marieke, dan krijg je van die mooie zachte lijnen! Kom er maar op... om zo te stempelen en je eigen dessinpapier te maken! Een hele vrolijke lieve serie...geweldig gedaan!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Top idee!!!!
    Ben er helemaal fan van!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schattig en lekker origineel! Ik vind het toppertjes, Marieke :)
    Groetjes, Manja.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterende kaarten!!! Heel origineel om die eendjes zo te gebruiken!
    Groetjes Ditta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Woooow Marieke , 3 super schattige kaartjes heb je gemaakt leuk met die vrolijke eendjes erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je gastdesignerschap bij MD, een hele eer. En wat heb je al vijf heel verschillende kaartjes gemaakt. Knap hoe je de eendjes hebt ingekleurd en prachtig hoe je de tafereeltjes maakt.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauwie!!! Als dit niet creatief is, dan weet ik het ook niet meer. Het zijn 3 super leuke kaartjes. Stiekem ben ik wel een hele grote fan van het 2e kaartje.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. A really pretty trio of Duck cards and perfect for our theme, many thanks for joining in at Stamping Sensations Challenge.

    B x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Totally fabulous!
    Thanks for playing along with us at Mariannes Kreadivas and good luck,
    Hugs Nela

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja daar ben ik weer, helemaal top gewoon! Fijn dat je ook weer meedoet bij MDD en MDKD, als dit geen top 3 word ha ha..Ciao groetjes Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. All three cards are SOO cute! I love them all :)

    Thank you for playing along with us at ATCAS - DT Ellenor

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Three very cute cards

    Thanks for joining us at stamping Sensations this month

    Josn

    BeantwoordenVerwijderen
  15. These are so cute!! What a fun idea! Thank you so much for sharing with us at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Pretty cards, thanks for joining in with The Ribbon Girl February Card Challenge, best of luck, Mary www.ribbongirl.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen