woensdag 11 januari 2017

Winter bird

Hallo allemaal,

Vandaag kwam mijn knutselvriendin weer op bezoek en hebben we samen zitten knutselen, ik maakte vanmiddag weer eens een vintage kaartje, erg leuk om te doen.



De basis is een dubbele kraft kaart van 15,4 x 15,3 daarop wit cardstock 15 x 15 met daarop designpapier Maja Design Vintage winter van 15 x 15. Alle randjes zijn bewerkt met distress inkt. Een rechthoek van 11 x 14 en een vierkant 13 x 13 van designpapier met daarop de ijssterren-randstans (6002/2021) van Noor en de designvellen verschoven op elkaar geplakt. Onderin een strrook van 4 x 14,6 met daaronder een ijspegel-randstans (6002/2036) van Noor Design. 



Rechts een cirkel deze komt uit een vel label art van Dutch Doobadoo, ik heb de letters eenmaal overgenomen met mijn gelpen omdat ik vond dat deze anders niet tot zijn recht kwam. Een bloementoef alla Marieke en onderin wat lussen jutte met een charm. Ik heb twee houten sneeuwvlokken gepakt en deze bewerkt met ijskristal.



Links heb ik een Rechthoekige stans (6002/0421) van Noor gebruikt deze gestanst en ge-embost in het wit en daarna bewerkt met distress inkt. Vervolgens de buitenkant van de stans overgenomen op kraftpapier en deze uitgeknipt en het geheel op elkaar geplakt. Met de bijbehorende ovale stans er een "gat" in gemaakt en er een plaatje van Syta van Gelderen er achter geplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

Syta van Gelderen; January Challenge (winter vogels + een plaatje van Syta van Gelderen).
Scrap From your Heart: Winter but no Christmas.
Noor Design Uk: Anything Goes.
The Ribbon Girls: Anything with a card goes.
Simon Says Monday Challenge: Be Square.
Cards en Scrap: Winter (inspiratie foto)

Fijne avond allemaal!

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

  1. Mooi hoor!!!
    Het is een heel ander kaartje, dan je vorige. Maar ook dit gaat je heel goed af.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zó gaafff!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat prachtig Marieke !!
    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. This is really a stunning card! I thought your combination of the winter elements with that beautiful bird was so clever. It has so many layers of loveliness and I like how you made such an elegant frame around your bird. Every detail of this was a joy to see and I'm so glad you shared your talents with us for this week's Simon Says Stamp Monday Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beautiful winter card. Thank you for joining us at Scrap From Your Heart. DT Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige winterse kaart! Bedankt voor je deelname aan de Cards & Scrap Maandchallenge. Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen