maandag 12 december 2016

Happy new year!

Hoi Allemaal,

Gisteren weer heerlijk geknutseld, ik was lekker vrij dit weekend dus ik heb het er lekker van genomen. Naast het WLVC dat stopt gaat ook Live and Love crafts stoppen, ze hebben daar nu een challenge met heel veel verschillende "challenge's" dat vindt ik toch ook wel een uitdaging. Dus vandaag en morgen een vintage kaartje voor beide challenge's.


De basis is een enkele kaart die ik geknipt heb met de shape art mal van Dutch Doobadoo. Ik heb een stuk wit cardstock gepakt en in dezelfde maat een stuk designpapier erop geplakt. Daarna de mal uitgeknipt. Een hele maat kleiner nogmaals van designpapier de mal geknipt.Er tussen heb ik wat kant en een wondgaasje. 


Ik heb een stans van Noor design gepakt en design gestanst en ge-embost. Daarna een plaatje van Noor gepakt en rond gestanst en voorzien van een parelrand. Om het geheel heen aan beide zijde een bloementoef gemaakt. De banner van noor gestanst en de tekst happy new year er op gestempeld.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

We Love Vintage Challenge: Alles Mag
Live and Love CraftsSmörgåsbord - D
Hobbyvision: New year.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

7 opmerkingen:

  1. Schitterend!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeeel mooi dit vintagekaartje Marieke....zo een mooie details erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Marieke!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe moet dat nu met ons Marieke,al die leuke challenge blogs die stoppen!!!
    Je kaart is weer zo mooi bedacht en gemaakt! Prachtige Nieuwjaarskaart!!!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marieke dit kaartje is ooooh zo prachtig ! Ik ben er helemaal weg van. Prachtig van model en dan met al die leuke details er bij ! SUPER !
    Dank je wel voor je bijdrage aan de challenge van WLVC.
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een super mooi kaartje heb je gemaakt en schitterend met al die bloemen, ook het modelletje is heel gaaf, bedankt dan ook voor het meespelen met onze allerlaatste challenge.
    groetjes van Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooierd....heerlijk met van alles en nog wat erop....Ik snap dat wel hoor hahahaha. Ik ben niet van de CAS dus doe maar lekker vol.Dankjewel voor je bijdrage aan onze laatste challenge bij WLVC. xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen