donderdag 1 september 2016

Cheerful Sketches Challenge - September

Hoi allemaal,

Vandaag is het de eerste van de maand dit betekend dat er weer een nieuwe challenge begint op het Cheerful Sketches Challenge Blog. Ditmaal een wat uitdagender modelletje waar we allemaal wel wat mee kunnen. Doen jullie weer gezellig mee?


De basis is een vierkante witte kaart van 13,5 x 13,5. Daarop wit cardstock van 13,1 x 13,1 daarop designpapier van Maja van 12,6 x 12,6 het witte cardstock en designpapier bewerkt met distress inkt. Een rechthoek van het hartjes papier gesneden van 7 x 13,5 en dit op maat gesneden om de schets te volgen, ook hier de randjes bewerkt met distress inkt.



In het midden een stuk kant en om de schets compleet te maken heb ik bovenin een tag inplaats van de cirkel. Deze heb ik gemaakt met een stans van marianne design. De tulle door het gaatje gehaald en afgewerkt met een roze strikje. Op de andere hoeken wat roze en witte bloemen. Met een stans van Marianne design de blaadjes gestanst.



Ik heb een digi gebruikt van onze sponsor Connie Fong. Ingekleurd met copics en daarn uitgestanst. Ook de cirkel stans van Marianne Design uitgestanst en dit op elkaar geplakt met 3-d tape.


Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

5 opmerkingen:

  1. Heel mooi dit kaartje Marieke...wat een mooi ingekleurde stempel erop ...en het is ook weer een super gave sketch voor deze maand...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart volgens deze uitdagende sketch Marieke. Het zijn best veel laagjes maar je hebt 'm super uitgewerkt. Mooi ingekleurde digi...helemaal top.
    lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow super mooi Marieke! Een plaatje! Liefs Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende kaart en mooie kleuren.

    Grtjs
    Claudia
    http://creativesketchygirls.blogspot.be/
    http://knutselmeisjes.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Marieke, wat heb je de digi prachtig gekleurd, het is een schitterende kaart.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen