donderdag 25 augustus 2016

Bugaboo - Oldie but Goodie thursday

Hoi Allemaal,

Vandaag is het donderdag en dat betekend oldie but goodie thursday op het Catch the Bug blog. Daarom heb ik vandaag een inspiratiekaart voor jullie.




De basis is een rechthoekige dubbele kaart van 12,5 x 8,5 van wit cardstock. Ik heb gebruik gemaakt van de digi Flower Jar. Deze uitgeprint en daarna ingekleurd met copics. Op de jar zelf een tekst van Noor gestempeld. Uitgeknipt en de bloemen voorzien van wat wink of Stella. Een rechthoek gesneden van 5,5 x 9,5 daarop de tekst van Marianne Design gestempeld en er een rechthoek van 5,5 x 7,5 opgeplakt met het designpapier van Maja. Het geheel vervolgens op paar cardstock gemat. Een rechthoek van designpapier van 7,5 x 9,5 en dit ook gemat op paars cardstock. Het geheel met 3-d tape opgeplakt.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:

AllSorts Challenge: Fabulous florals.
Little Miss Muffet: Anything Goes.

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Marieke

4 opmerkingen:

  1. A really lovely floral creation and perfect for our Fabulous Florals theme, many thanks for joining us at Allsorts challenge this week.

    B x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijk kaartje Marieke!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een schitterend kaartje Marieke....wat een mooie vaas met bloemen erop...en de kleurtjes matchen ook heel goed met elkaar...



    warme groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lovely card.
    Thank you for sharing at Allsorts 'Fabulous Florals' challenge and good luck x Susan x

    BeantwoordenVerwijderen