maandag 2 mei 2016

Vintage pink christmas

Hoi Allemaal,

Vandaag weer eens een keer een vintage kaartje, op de valreep weer want de challenge loopt vandaag af ;).  Ook werd ik geïnspireerd door het kleurenpalet bij Scr@p-cards.




De basis is een witte dubbele kaart. Daarop heb ik designpapier van Maja design geplakt en daarna geknipt met een shape art mal. De mal een maatje kleiner nogmaals gebruikt voor het roze designpapier van Maja. De vlaggenlijn van Noor gestanst van wit cardstock en en nagetrokken op designpapier op elkaar geplakt met 3-d dots. De letters gestanst van desingpapier en de tekst "kerst" geplakt. Al het designpapier en cardstock bewerkt met distress inkt. De afbeelding gevonden op het WLVC blog en uitgeprint. Bewerkt met distress inkt en er een stikranje op aangebracht. Vervolgens gemat op wit cardstock.


De kerstster van Marianne Design gestanst en bewerkt met distress inkt en embossings enemal. Van sizzix drie keer de kerstster gestanst en ook deze bewerkt met distress inkt en embossings enemal. Op deze ster met jutte lint wat lussen gemaakt er twee bellen opgeplakt en afgewerkt met een roze roos. Onderin wat kant.


Rechtsonderin heb ik een bloementoef op een van de kerststerren van sizzix. Hier wat parelpennen in gestoken en alle bloemen bewerkt met embossins enemal.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's:


We Love vintage challenge: Schaatsen.

Scr@p- cards Challenge blog: kleurenpalet.
Crafty Hazelnut: Anything Goes Christmas.
Crafting with dragonflies: Vintage / shabby chic.
Craftheaven: Moodboard.
Cardmania: Flowers.
Crafting from the heart: Anything Goes.
Craft your passion challenge: Anything Goes.
The Ribbon Girls: Card challenge.
Glitter n Sparkle: Shaped Cards.

Fijne dag allemaal!


Liefs,

Marieke

14 opmerkingen:

  1. Wat een mooie vintage kerstkaart Marieke. Mooie kleurencombinatie en die dubbele vlaggenlijn geeft een mooi "vol" effect. Ook heb je alles heel leuk bewerkt om het oud te laten lijken zoals die lieve kleine klokjes. Ik vind het een plaatje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterende kaart. En die kleuren, wauw,echt super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen dat je werd geïnspireerd door de kleuren van onze challenge :) Het zijn mijn lievelingskleuren dus je raad vast wie ze heeft uitgekozen :p Prachtige en zachte kaart Marieke! Heel mooi zoals je de kleuren hebt verwerkt :) De afgelopen dagen kwam ik niet aan Bloggen toe :( Ik dacht inderdaad dat jij voorheen in de beveiliging werkte. Ik dacht dat eens gelezen te hebben op jouw blog maar dat had ik mis :( Jouw nieuwe baan is wel heel anders dan de Marine maar hopelijk heb je het ontzettend leuk daar en naar jouw zin :)
    Gezellig dat je meedoet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
    Groetjes Chantal
    DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een prachtige vintage kerstkaart. Zo mooi die zachte kleuren. Heel wat anders dan je draak, wat heb je die schitterend ingekleurd, super. Als GD bij Creaine heb je een mooie kaart gemaakt, is wel een pittige sketch.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is ie weer geweldiggggggg....supermooi en de details zijn weer met zorg gekozen en toegevoegd....Wauw!
    Dankjewel voor je deelname bij WLVC en graag weer tot ziens bij de nieuwe challenge die morgen begint. xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat en prachtige kaart Marieke....de kleurtjes zijn heel erg leuk samen!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja dit is genieten van zo'n kaart Marieke en jouw verschillende stijlen zijn altijd heel leuk om te zien! Maar hier heb je ook veel techniekjes uit de kast gehaald! Super mooi gedaan en de frantage enamel is zo'n mooi extraatje op de kaart! Dankjewel voor je inzending naar Scr@p-Cards Challenge blog en succes!!!
    Groetjes van Gerie en DT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. This is a very lovely card. But I noticed you entered it into the link for the Design team call and not the link for the Crafting with Dragonflies challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Marieke wat een prachtge kaart heb je gemaakt! Bedankt voor je deelname aan WLVC!

    Groetjes
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw Marieke, jij hebt een ptachtige kaart gemaakt nav het kleurenpallet! We zouden hem zo tussen de voorbeeldkaarten van het DT kunnen plaatsen ;-)
    Gezellig dat je mee doet met onze challenge bij SC!

    Groetjes Janneke DT

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fabulous shabby chic. I love the colour palette you've used. Thank you so much for sharing it with us at Crafting with Dragonflies. Wynn DT

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtige kaart,
    Ik heb een vraagje voor je zou je me aub een pb willen sturen?

    Groetjes Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat is dit prachtig zo in deze kleurtjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen