zaterdag 27 juni 2015

Guestdesigner The Sketchy Challenge's.

Hoi Allemaal,

Vandaag een kaartje dat ik heb gemaakt naar aanleiding van het gastdesignerschap van The Sketchy Challenge's. Het is Cordine's Schets en als thema Alles mag. Je mag meedoen met alleen de schets of alleen het thema doen jullie gezellig mee?

Today i have a card that i made as a guestdesigner for The Sketchy Challenge's This month is Cordine's Sketch with the theme Anything Goes. You can join with the Sketch or you can join only with the theme. Are you joining in with the fun?



De basis is een vierkante witte kaart van 13,5 x 13,5 daarop donker blauw cardstock gemat van 13,3 x 13,3 met daarop designpapier van 13 x 13. In het midden een vierkant van wit cardstock van 11,5 x 11,5 met daarop donkerblauw  cardstock van 11,3 x 11,3 met daarop designpapier van 11 x 11. Onderin een rechthoek van wit cardstock van 7,5 x 13,5 met daarop blauw cardstock van 7,3 x 13,3 met daarop designpapier van 7 x 13. Alle randen zijn met een naaimachine bewerkt met een zigzag steek (dit kun je beter op de onderste foto zien.). Alle randen bewerkt met een paper distresser. Op het rechthoek heb ik zes brads aangebracht en daar door heen wat jutte lint. De party vlaggenlijn van Noor design gestanst in blauw cardstock en de letters van wit cardstock. Al het donkerblauwe cardstock bewerkt met wat witte gesso. 



Ik heb een stempel gebruikt van Magnolia genaamd; Salute Tilda. Ingekleurd met copics en daarna uitgestanst met een MFT stans. Gemat op donderblauw en wit cardstock. Ik heb de tekst birthday girl zelf getypt en uitgeprint en gemat op donderblauw cardstock.



Onderin van blauw cardstock twee roll up roosjes gemaakt met een stans van Marianne Design. Een grote bloem in het midden en wat twine onder de bloemen.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's; Hobbyvision; Gefeliciteerd. Stamp and Create; Summer fun. Marvelous Magnolia; Ribbon or twine. Simply Magnolia; Dies or Punches. Deep Ocean Challenge; Monochroom. Papertake Weekly; Trio-tastic. Simon Says wednesday challenge; Anything Goes. AnMa Creatief; Bingo (metaal, bloemen, blauw.) Whimsy Stamps; Ribbon, lace or twine. Scr@p-cards; Een zomers kaartje.

Fijne dag nog allemaal!

Liefs,
Marieke

12 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kaartje is dit Marieke....de afbeelding is schattig!
    Mooie kleurtjes en leuk DP papier heb je gebruikt.
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De afwerking met gesso past zo mooi bij je kaart. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marieke
    Wat gezellig dat je met onze challenge mee doet en wat heb je een prachtig kaartje gemaakt! Heel mooi ingekleurde Tilda en zo lekker stoer met het touw en het papier heel mooi bewerkt met zigzag en geruwde randjes, gesso en mooie rolroosjes! Er is heel veel te zien en ontdekken! Groetjes van Gerie en DT Scr@p-Cards Challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk schipperskaartje...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk kaartje Marieke...super mooi marinemeisje is Tilda en alles pas heeeeel mooi bij elkaar...

    groetjes en een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Marieke je weet inmiddels wel dat ik groot fan ben van jouw werk hihi ;) Prachtig is ook deze kaart weer! Zo mooi afgewerkt, heerlijke maritieme kleuren en natuurlijk weer ... waanzinnig mooi ingekleurd :)
    Gezellig dat je mee doet bij Scr@p-Cards! Dank je wel voor jouw deelname en succes :)
    Liefs Chantal
    DT-lid Scr@p-Cards Challenge Blog

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtig kaartje Marieke! Echt leuk.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Stunning maritime card, love the layers!
    Thanks for joining us at Simply Magnolia and good luck!
    Hugs Nicola xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een gaaf stoer kaartje. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gorgeous card Marieke! You have coloured sweet Tilda beautifully and the design is wonderful.
    Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
    hugs
    Mandy xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ship ahoy!!
    Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Marieke.
    Gezellig dat je meedoet bij Scr@p-Cards.

    Groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen