zaterdag 18 april 2015

Een kleintje erbij.

Hoi allemaal,

Ik heb in mijn hobbywinkel (niet van mij... Was het maar zo'n feest) iemand leren kennen, die ook net begonnen is met kleuren met copics, nu hebben we afgelopen woensdag gezellig samen afgesproken in de winkel om daar een middagje te kleuren. Ik had wat digi stempels afgedrukt en een aantal van mijn rubber stempels gestempeld, zij had hetzelfde gedaan en deze hebben we geswapped. Allebei de copics mee en daar heerlijk zitten kleuren met een kop thee en ontzettend veel lol. Nu zitten we constant op de chat wanneer we weer iets gekleurd hebben of een kaartje klaar hebben. Vandaag dus een kaartje met een digi stempel van haar.

Met het kaartje doe ik graag mee met de volgende challenge's; Noor & Zo; schets. The Crafter's Cafe; Animal Antics. The Corrosive Challenge; Floral Fantasy. Melonheadz friends; 2 or more designpapers. Creative Card Crew; Sentiment. Sister Act; Anything Goes. Papertake weekly; Words. Crafting From the heart; Anything Goes. Kraftin Kimmie; Wonderful wednesday (anything goes).



De basis is een vierkante witte kaart van 14 x 14. Daarop groen cardstock gemat van 13,8 x 13,8 met daarop designpapier van 13,6 x 13,6. Ik heb vier stroken groen cardstock gesneden van 3,5 x 13, daarna drie stroken designpapier van 3,2 x 12,7. Alle randen bewerkt met een papier distresser. Een strook cardstock en designpapier bewerkt in een "banner". Van groen cardstock een cirkel gestanst met een spellbinder stans en op wit cardstock de tekst gestempeld. Twee keer van groen cardstock de roosjes gestanst en in elkaar gerold. Vervolgens drie witte roosje toegevoegd,



Het is een digi stempel van iemand die zijn eigen doodles maakt je bent vrij om hem daar te downloaden. Deze uitgestanst met een cirkel stans en daarna bewerkt met een papier distresser. Van groen cardstock de cirkel gestanst en op elkaar gemat.

Fijne avond nog allemaal!

Liefs,
Marieke

11 opmerkingen:

  1. This is gorgeous I like the image
    Kevin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart, een hele leuke stempel en alles past zo mooi bij elkaar.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooi en wat gezellig dat jullie zo samen copic kleuren..schattig afdrukje ga hem downloaden hoor..Fijne zondag,
    LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marieke,

    Oh, wat leuk om samen te kunnen knutselen. Waar is je hobbywinkel? Toffe kaart heb je weer gemaakt.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gave kaart Marieke...je hebt de schattige afbeelding heel mooi gekleurd en samen met je papierkeuze is het een schitterend kaartje geworden!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk om te lezen dat je het zo gezellig hebt gehad met kleuren en dan ook nog een leuke meid hebt leren kennen :) Haar digi stempel is heel mooi geworden!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh Marieke je kaartje is geweldig. Super mooi. Het kleurenpalet dat je gebruikt hebt is zo mooi. En die digi is gewoon te gek, ben hem meteen gaan downloaden. Dank je wel om het te delen, heel lief van je. Groetjes Veerle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. such a gorgeous image Marieke, so cute, a really lovely card
    hugs Jacee
    Simply Paper Card Design

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful card, and a beautifully coloured fun image, thank you for sharing at The Crafters Café, hope to see you again soon

    {Crafters Cafe DT Member}

    Alex x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I love this card. Perfect for Father's Day. Thank you for joining us at Creative Card Crew.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh my goodness! This is such a sweet card!

    Thank you for participating in the MelonHeadz Friends 2+ DP Challenge! We have a new challenge going on now. I hope you’ll check it out and play along.

    BeantwoordenVerwijderen