vrijdag 29 augustus 2014

Na zomeren

Hoi allemaal,

Dit zal mijn laatste kaartje zijn van vandaag ;) heb er dan ook een aantal gemaakt, dus mag ook wel. Een kaartje gemaakt voor het Don en Daisy blog, daar hebben ze een thema, je raadt het waarschijnlijk al... juist ja Na zomeren.

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Don en Daisy, Na zomeren. Marianne Design Diva's; Alles mag. Marianne Design Kreadiva's; Alles mag.

Dit is mijn kaartje geworden;



Het is een witte vierkante basiskaart van 15 x 15. Daarop heb ik groen cardstock gemat van 14,5 x 14,5 dan een stuk design papier van 14 x 14. Dan heb een stuk groen cardstock van 12 x 12 met daarop designpapier van 11,5 x 11,5. In het midden een stuk wit cardstock van 15 x 4,5 met daarop designpapier gemat van 14,5 x 4 er over heen heb ik wat wit lint gedaan. Onder dit heb ik een witte doily geplakt. Rechtsboven en rechtsonder een parelhartje.



Ik heb op een correnspondentiekaartje de stempel van Daisy in de zon gebruikt ook heb ik het zonnetje toegevoegd. Vervolgens heb ik haar ingekleurd met mijn Derwent potloden en verwerkt met doezelaars en reukloze terpentine. Ik heb met blauwe inkt de wolkjes aangebracht. Vervolgens het geheel uitgestanst met een cirkel stans en deze gemat op een cirkel van groen cardstock.



Rechts heb ik een groene strik gemaakt en een roze strik met daar doorheen de charm. op het geheel een roze roosje geplakt.



Links heb ik een bloemen toef met wat bloemen, roosjes en callassen. Ook heb ik vier keer een wit takje uitgestanst en dit onder het geheel gedaan.

Gebruikte Marianne Design producten:

Met dit kaartje wil ik graag meedoen met de volgende challenge's; Don & Daisy; Challenge #17 Marianne Design Diva's; Alles mag . Marianne Design Kreadiva's; Challenge #1.

Liefs,
Marieke

9 opmerkingen:

  1. een super gaaf kaartje Marieke je andere kaartjes zien er ook goed uit.
    Gr Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende kaart Marieke!
    Mooie kleuren en super gedaan met de bloemetjes.
    Groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beeldige kaart Marieke.
    Leuk dat je meedoet bij Don&Daisy, succes!!

    xx Irene (D&D DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Marieke. Prachtig kaartje . Heel mooi gemaakt en dat afdrukje is geweldig mooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk kaartje!
    Ik ben via via op je blog terecht gekomen wat een leuke creaties maak je.
    Natuurlijk ben ik gelijk volger geworden.

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super lief Daisy kaartje, prachtige lay out en de bloementjes en charm maken het compleet. Fijn dat je meedoet bij Marianne Design Divas en het nieuwe Marianne Design Kreadivas challengeblog. Veel succes en tot snel,
    LG BLankina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Och ist die niedlich ,eine superniedliche Daisykarte,vielen Dank das du an unserer 1. MD Kreadiva´s challenge teilgenommen hast ,ich drücke dir die Daumen für die challenge!
    Liebe Grüße deine Gudrun DT

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die Karte ist ganz bezaubernd und traumhaft schön gestaltet ,vielen Dank das du diesmal an der Marianne Design Divas challenge teilnimmst.ich hoffe wir sehen dich wieder!
    Liebe Grüße Gudrun DT

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart, en super gezellig dat je mee doet aan de challange op het Don en Daisy blog.
    Heel veel succes en bedankt voor het meedoen.
    Groetjes Irma
    Dt lid Don en Daisy blog.

    BeantwoordenVerwijderen